Què és l’Ecotira?

L’Ecotira és un espai ecològic per a la venda d’aliments ecològics i de proximitat on els productors/es i elaboradors/es poden comercialitzar els seus productes directament a les empreses professionals.

L’Ecotira naix seguint la filosofia de la Tira de Comptar, figura històrica de venda directa dels productors i productores de València, apostant per generar un espai per a la concentració de l’oferta de producte ecològic que facilite la seua disponibilitat i abast per a les empreses professionals com el comerç minorista, els mercats de proveïments, l’hostaleria i la restauració col·lectiva.

RESPECTE AL MEDI AMBIENT I AL TERRITORI

Aliments ecològics que posen al centre el respecte pel medi ambient i el territori en els seus processos de producció i elaboració, fomentant circuits de comercialització de proximitat.

QUALITAT I PROFESSIONALITAT

Aliments de qualitat produïts i elaborats amb la màxima professionalitat pels productors/es del territori valencià, en un entorn com Mercavalència amb 30 anys d’experiència en la gestió i promoció de mercats agroalimentaris.

INNOVACIÓ I ADAPTABILITAT

Un projecte innovador que busca consolidar-se des de l’escolta i adaptació constant a les necessitats dels productors/es i empreses professionals que ho fan possible.

Notícies Mercavalència

Tota la informació

Coneix les iniciatives involucrades

Vols saber on s’ubiquen les empreses productores que fan possible l’Ecotira? T’agradaria conèixer les empreses professionals que aposten per un producte de qualitat, sostenible i saludable? En el següent mapa t’ensenyem les empreses productores i compradores que fan possible l’Ecotira.

 ENVÍANS UN CORREU

Suport Mercavalència
info@mercavalencia.es
Suport Comercial
ecotira@cerai.org  

 ATENCIÓ AL CLIENT

Suport Mercavalència
+34 963 241 500
Suport Comercial
+34 665 523 558