Com adquirisc la meua targeta de client

Per emetre la targeta que permet comprar a Mercavalència, es necessari tindre operativitat professional i presentar el model 036 o 037 d’una activitat relacionada amb l’alimentació i una fotocòpia del DNI de la persona que vindrà a comprar.

La targeta es por sol·licitar de dos formes:

  • Completant el formulari que podràs trobar al final d’esta pàgina.
  • A les oficines d’Atenció al Client de Mercavalència (Ubicada entre el Mercat del Peix i la Tira de Comptar).

La targeta s’emet en el moment i des d’este instant es pot comprar.

Quins avantatges obtinc

Compra directa al productor/a

Productes ecològics de proximitat

Espai de compra físic

Punt de recollida de les comandes on line

Equip que acompanya en les primeres compres

Formulari d’inscripció

Sol·licita la targeta a través del següent formulari.

He llegit i accepte el tractament de les dades personals

Entre altres informes jurídics de l'AEPD, que determinen aquest tipus de mecànica, està l'informe jurídic 93/2008 AEPD “Formes d'obtenir el consentiment mitjançant web. Consentiments tàcits”
“En el cas que la recollida de dades es realitze a través d'una pàgina web, les obligacions a les quals acabem de referir-nos, solen complir-se mitjançant formularis i clàusules als quals s'accedeix a través d'enllaços com poden ser “avís legal” o “política de protecció”. També és important incloure algun tipus de “link” d'aquest tipus en relació amb els drets dels interessats de rectificació, cancel·lació, accés i oposició. Quant al consentiment informat, est haurà de recaptar-se de tal forma que resulti impossible la introducció de dada algun sense que prèviament l'afectat hagi conegut l'advertiment que contingui els esments a les quals ens hem referit, podent servir com a prova del consentiment l'acreditació que el programa impedeix introduir les dades sense abans haver acceptat l'avís legal al que hem fet referència. Tot això per objecte assegurar que el consentiment dels afectats sigui efectivament específic o inequívoc tal com exigeix la llei"

Notícies Mercavalència

Tota la informació

 ENVÍANS UN CORREU

Suport Mercavalència
info@mercavalencia.es
Suport Comercial
ecotira@cerai.org  

 ATENCIÓ AL CLIENT

Suport Mercavalència
+34 963 241 500
Suport Comercial
+34 665 523 558