Amanides per a estiu: receptes fresques i saludables

Amanides per a estiu: receptes fresques i saludables

En estiu sempre preferim menjars ràpids i lleugers que ens refresquen i ens ajuden a combatre la calor. No obstant, és important que també durant esta època de l’any mantinguem una dieta saludable i no ens botem menjars.

Per aquest motiu, hui portem algunes idees de receptes d’amanides lleugeres i perfectes per a qualsevol dia, siga per menjar a la platja o bé al treball o a casa.

 

Amanides per a estiu

  • Amanida de creïlles. Amb creïlles, tomaca, ceba, ou dur, tonyina i fesols tendres. És una forma perfecta d’incloure verdures a la nostra dieta sense passar calor.
  •  Amanida de pasta. És tot un clàssic perquè està boníssima! Les combinacions són molt àmplies, prova de preparar-la amb tomaca, encisam, macarrons, tomaca, formatge feta i olives negres, boníssim!
  • Amanida d’arròs. Igual que l’anterior, pots preparar esta amanida amb moltíssims productes diferents i fer un menjar molt complet. Siga amb peix com salmó fumat o bé verdures com pimentó i carabasseta, està deliciosa!
  • Amanida de llegums. És una opció magnífica per incloure els llegums en la nostra dieta en estiu i no passar calor amb guisats i receptes massa contundents.
  • Amanida d’espinacs. Una forma ideal de menjar espinacs és preparar una amanida. Substitueix la lletuga per espinacs i afegeix tomaca, formatge i nous i ja tens una amanida completa i boníssima!

Compatir aquesta notícia