Si eres un professional del negoci de l’alimentació, en Mercavalència estarem encantats d’atendre’t i posar a la teua disposició la nostra gran varietat de productes de la màxima qualitat. Només has d’adquirir la teua Targeta de Client per a disfrutar dels nostres servicis i avantatges!

Com adquirisc la meua targeta de client

Pots fer-ho en qualsevol de les nostres oficines d’Atenció al Client, acreditant-te com a professional. Per a fer-ho, has de presentar la documentació següent:

  • Declaració Censal mod. 036 ó 037 simplificada.
  • Document Nacional d’Identitat o equivalent.

Les Targetes de Client tenen una validesa de 2 anys i un cost d’expedició de 10 €.

Les Targetes de Agricultor tenen  cost d’expedició de 80 €.


VEURE TARIFES I CONDICIONS

Quins avantatges obtinc

Acceso libre al recinto

Accés al recinte

Utilizacion de carros de compra

Lloguer de carros de compra

Parking vigilado

Pàrquing vigilat

Elements promocionals per al teu negoci

Elements promocionals per al teu negoci

Muelle de carga

Moll de càrrega

Entidades bancarias

Entitats bancàries

Formulari de contacte

Hi ha alguna cosa més que vulgues saber? Envia’ns les teues preguntes i els donarem resposta al més prompte possible!

He llegit i accepte el tractament de les dades personals

Entre altres informes jurídics de l'AEPD, que determinen aquest tipus de mecànica, està l'informe jurídic 93/2008 AEPD “Formes d'obtenir el consentiment mitjançant web. Consentiments tàcits”
“En el cas que la recollida de dades es realitze a través d'una pàgina web, les obligacions a les quals acabem de referir-nos, solen complir-se mitjançant formularis i clàusules als quals s'accedeix a través d'enllaços com poden ser “avís legal” o “política de protecció”. També és important incloure algun tipus de “link” d'aquest tipus en relació amb els drets dels interessats de rectificació, cancel·lació, accés i oposició. Quant al consentiment informat, est haurà de recaptar-se de tal forma que resulti impossible la introducció de dada algun sense que prèviament l'afectat hagi conegut l'advertiment que contingui els esments a les quals ens hem referit, podent servir com a prova del consentiment l'acreditació que el programa impedeix introduir les dades sense abans haver acceptat l'avís legal al que hem fet referència. Tot això per objecte assegurar que el consentiment dels afectats sigui efectivament específic o inequívoc tal com exigeix la llei"

Notícies Mercavalència

Tota la informació