Si eres un professional del negoci de l’alimentació, en Mercavalència estarem encantats d’atendre’t i posar a la teua disposició la nostra gran varietat de productes de la màxima qualitat. Només has d’adquirir la teua Targeta de Client per a disfrutar dels nostres servicis i avantatges!

Com adquirisc la meua targeta de client

Pots fer-ho en qualsevol de les nostres oficines d’Atenció al Client, acreditant-te com a professional. Per a fer-ho, has de presentar la documentació següent:

  • Declaració Censal mod. 036 ó 037 simplificada.
  • Document Nacional d’Identitat o equivalent.

Les Targetes de Client tenen una validesa de 2 anys i un cost d’expedició de 10 €.

Les Targetes de Agricultor tenen  cost d’expedició de 80 €.


VEURE TARIFES I CONDICIONS

Quins avantatges obtinc

Acceso libre al recinto

Accés al recinte

Utilizacion de carros de compra

Lloguer de carros de compra

Parking vigilado

Pàrquing vigilat

Elements promocionals per al teu negoci

Elements promocionals per al teu negoci

Muelle de carga

Moll de càrrega

Entidades bancarias

Entitats bancàries

Caixer automàtic

Formulari de contacte

Hi ha alguna cosa més que vulgues saber? Envia’ns les teues preguntes i els donarem resposta al més prompte possible!He llegit i accepte el tractament de les dades personals

Les vostres dades seran tractades per MERCAVALENCIA, S.A., per tal de gestionar el vostre dubte o qüestió. Les vostres dades són tractades en base al consentiment prestat mitjançant l'enviament del formulari. Les vostres dades personals no seran cedides a tercers, llevat dels supòsits prevists en la legislació vigent. Els usuaris les dades dels quals siguin objecte de tractament podran exercir gratuïtament els drets d'accés i informació, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió o, si escau, oposició de les seves dades, en els termes especificats al Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, conforme al procediment establert legalment. Aquests drets podran ser exercits dirigint comunicació per escrit, degudament signada, acompanyada de fotocòpia del DNI, a MERCAVALENCIA, SA, Carrera de la Font d'en Corts, 231, 46013 València, oa través de l'adreça de correu electrònic dpp@mercavalencia. és. Les dades dels usuaris les dades de les quals són tractades, podran ser conservades mentre que aquestes no exerceixin els drets de cancel·lació o oposició. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Notícies Mercavalència

Tota la informació