Oficines d’Atenció al Client

SEU 1
(Ubicada entre el Mercat de Peixos i la Tira de Comptar)

HORARI:
De dilluns a divendres, de 3:45h a 11h

SEU 2
(Ubicada en Mercaflor)

HORARI:
Dilluns, dimecres i divendres, de 8h a 12h i de 13:30h a 17:30h
Dimarts i dijous, de 8h a 15h

Visites Guiades

Eres professional o estudiant del sector agroalimentari, o responsable d’una institució o centre educatiu i t’agradaria conèixer com és el dia a dia de les 230 empreses que conformen Mercavalència? Posa’t en contacte amb la nostra Centraleta i et direm com pots fer-ho!

Mitjans de Comunicació

Treballes en una emissora, periòdic o productora i tens interès a dur a terme gravacions, reportatges o entrevistes en l’interior de Mercavalència? Posa’t en contacte amb el nostre departament de Comunicació i t’ajudarem amb tot allò que pugues necessitar!

Formulari de contacte

He llegit i accepte el tractament de les dades personals

Entre altres informes jurídics de l'AEPD, que determinen aquest tipus de mecànica, està l'informe jurídic 93/2008 AEPD “Formes d'obtenir el consentiment mitjançant web. Consentiments tàcits”
“En el cas que la recollida de dades es realitze a través d'una pàgina web, les obligacions a les quals acabem de referir-nos, solen complir-se mitjançant formularis i clàusules als quals s'accedeix a través d'enllaços com poden ser “avís legal” o “política de protecció”. També és important incloure algun tipus de “link” d'aquest tipus en relació amb els drets dels interessats de rectificació, cancel·lació, accés i oposició. Quant al consentiment informat, est haurà de recaptar-se de tal forma que resulti impossible la introducció de dada algun sense que prèviament l'afectat hagi conegut l'advertiment que contingui els esments a les quals ens hem referit, podent servir com a prova del consentiment l'acreditació que el programa impedeix introduir les dades sense abans haver acceptat l'avís legal al que hem fet referència. Tot això per objecte assegurar que el consentiment dels afectats sigui efectivament específic o inequívoc tal com exigeix la llei"