Oficines d’Atenció al Client

SEU 1
(Ubicada entre el Mercat de Peixos i la Tira de Comptar)

HORARI:
De dilluns a divendres, de 3:45h a 11h

SEU 2
(Ubicada en Mercaflor)

HORARI:
Dilluns, dimecres i divendres, de 8h a 12h i de 13:30h a 17:30h
Dimarts i dijous, de 8h a 15h

Visites Guiades

Eres professional o estudiant del sector agroalimentari, o responsable d’una institució o centre educatiu i t’agradaria conèixer com és el dia a dia de les 230 empreses que conformen Mercavalència? Posa’t en contacte amb la nostra Centraleta i et direm com pots fer-ho!

Mitjans de Comunicació

Treballes en una emissora, periòdic o productora i tens interès a dur a terme gravacions, reportatges o entrevistes en l’interior de Mercavalència? Posa’t en contacte amb el nostre departament de Comunicació i t’ajudarem amb tot allò que pugues necessitar!

Formulari de contacteHe llegit i accepte el tractament de les dades personals

Les vostres dades seran tractades per MERCAVALENCIA, S.A., per tal de gestionar el vostre dubte o qüestió. Les vostres dades són tractades en base al consentiment prestat mitjançant l'enviament del formulari. Les vostres dades personals no seran cedides a tercers, llevat dels supòsits prevists en la legislació vigent. Els usuaris les dades dels quals siguin objecte de tractament podran exercir gratuïtament els drets d'accés i informació, rectificació, cancel·lació, portabilitat, supressió o, si escau, oposició de les seves dades, en els termes especificats al Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, conforme al procediment establert legalment. Aquests drets podran ser exercits dirigint comunicació per escrit, degudament signada, acompanyada de fotocòpia del DNI, a MERCAVALENCIA, SA, Carrera de la Font d'en Corts, 231, 46013 València, oa través de l'adreça de correu electrònic dpp@mercavalencia. és. Les dades dels usuaris les dades de les quals són tractades, podran ser conservades mentre que aquestes no exerceixin els drets de cancel·lació o oposició. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).