Preguntes Freqüents

Mercavalència és només per a professionals. Les vendes que es realitzen són a l’engròs i, per tant, els compradors han de ser propietaris de comerços d’alimentació o professionals del sector de la restauració. En qualsevol cas, els productes que es comercialitzen en Mercavalència els tens a la teua disposició cada matí en xicotets comerços, mercats municipals i restaurants, amb totes les garanties de traçabilitat i control sanitari. Pregunta en el teu mercat on s’abasteixen!

Per a distingir els productes que provenen de la Tira de Comptar, busca este distintiu:

Aphorta

L’etiqueta Aphorta garantix que el producte en qüestió ve directament de l’agricultor i ha sigut comercialitzat en la Tira de Comptar de Mercavalència. El DTPI conté la informació de traçabilitat del producte, que et permet saber qui l’ha collit, on i quan.

Entrar a Mercavalència costa 1 EUR, però pots adquirir la nostra targeta de client que, a més d’agilitzar la teua entrada, t’oferix molts més servicis i avantatges.

En la secció de la nostra web dedicada a la Tira de Comptar tens tota la informació per a entrar a formar part d’esta institució única i centenària. T’esperem!

En este enllaç tens tota la informació que pugues necessitar a eixe respecte. I si continuares tenint dubtes de qualsevol tipus, posa’t en contacte amb nosaltres i te’ls resoldrem immediatament!

Sí: disposem també de naus multiservici en què pots instal·lar-te llogant només l’espai que et faça falta. Posa’t en contacte amb nosaltres i conta’ns què estàs buscant: posarem a la teua disposició el local que millor s’adapte a les teues necessitats!

Per descomptat que sí: Mercavalència està sempre oberta per a tot aquell que desitge acostar-se a conèixer-nos. Posa’t en contacte amb nosaltres i dis-nos què t’interessa visitar, i et prepararem una visita guiada amb tota la informació que necessites.

Rebem moltes visites d’escoles de restauració, centres d’estudis agroalimentaris, col·legis, organitzacions i col·lectius, així com també de particulars. Cal matinar molt, sí, però veuràs que val la pena!