Agraïment públic de Mercaflor/Mercavalència al món faller pel seu recolzament al sector de les flors

Agraïment públic de Mercaflor/Mercavalència al món faller pel seu recolzament al sector de les flors

La paraula GRÀCIES es queda curta per agrair públicament la gran iniciativa de les falleres i fallers, després de la notícia de l’ajornament de les Falles com a mesura preventiva front al COVID-19.

La setmana fallera és un dels períodes junt a Tots Sants que més feina i inversió econòmica es desenvolupa en les empreses florals, I el seu ajornament suposa una gran pèrdua d’esta inversió.

Els fallers I falleres han llançat una proposta d’una bona acció per mitigar els danys col·laterals que suposa la suspensió de les Falles “No podem plantar una falla en el balcó de la nostra casa, ni tirar una mascletà al saló, el que sí que podem fer cadascú de nosaltres és un xicotet esforç i ajudar a la nostra floristeria perquè les seues pèrdues siguen menors. Comprem rams de flors, segur que tothom té a algú per regalar-lo o simplement per adornar-nos el saló i així col·laborem un poc amb esta situació”

Amb el lema de la Falla de l’Ajuntament de València #AçòTambéPassarà, animem a mirar cap a un futur i mirar amb esperança i sobretot donar suport a les nostres floristeries i animar no sols a tots els fallers I falleres, sinó també a totes les persones per posar el seu granet d’arena. Mostrem que som un poble unit, un poble fort que es recolza en els moments difícils, perquè tenim el cor encés en flama!

Per això volem ajudar a difondre esta gran iniciativa, i per això necessitem la teua ajuda, anima’t a fomentar la compra de rams de flors per a ajudar a les nostres floristeries. Compra un ram de flors, fes-te una foto, puja-la a xarxes i etiqueta’ns!

Compatir aquesta notícia