Mercaflor rep la visita d’un grup d’alumnes provinents de Lituània

Arribades a València gràcies al programa de projectes educatius de mobilitat de l’empresa Esmovia, estan rebent formació específica en algunes de les floristeries més importants de la nostra ciutat.

Els seus noms són Justina Krisiuleviciute, Karolina Skliutaite, Gerda Karpuskaite i Simona Kraipaviciute, són estudiants de jardineria i floristeria a l’Institut de Formació Professional Alytaus Profesinio Rengimo Centres, i estan en la nostra ciutat des del passat 28 de novembre per a realitzar pràctiques de composició, arreglament floral i jardineria a Floristeria Feliu, Flores Montañana, Floristeria Morris i Flores Nuevas València. I, d’acord amb els comentaris dels seus responsables, amb resultats més que notables.

Mercaflor, el mercat de flors i plantes de Mercavalència, va col·laborar activament amb Esmovia en l’assignació de les estudiants als distints establiments, i va voler també que conegueren de primera mà com és la seua activitat diària i com es produïx la venda del majorista i productor al florista. La visita va tindre lloc dimecres passat 13 de desembre, aprofitant que les naus de Mercaflor sobreeixien del gènere propi de l’època nadalenca. Va exercir d’amfitrió Luis Miguel González, que va manifestar estar encantat amb la presència de les alumnes i la bona marxa de les seues pràctiques – les quals conclouran el pròxim 22 de desembre – i que no va dubtar a ressaltar «la importància per als jóvens i el sector» que tenen este tipus d’intercanvis educatius integrats en el programa Erasmus+.

Compatir aquesta notícia