Quines plantes són millors per a tindre en casa

Quines plantes són millors per a tindre en casa

Hi ha qui diu que tindre flors o plantes a casa és com tindre un fill: les cuides i les estimes molt. Dona felicitat veure-les créixer, florir o donar fruits. A més, donen un toc de natura allà on les poses i creen un ambient relaxant.

Si vols animar-te a comprar una planta a la floristeria de la teua ciutat, primer has de tindre en compte:

  • On posaràs la planta. És molt diferent si la planta estarà dins o fora de casa, ja que influirà en el tipus de planta que és millor comprar.
  • Quantitat de llum. És important saber el nivell de lluminositat de la nostra casa i conéixer els espais on convé posar-la.
  • Necessitats de la planta. Segur que el teu o la teua florista t’aconsellarà sobre els cuidats que has de donar-li segons el tipus de planta que vulgues.

 

Quines plantes són millor per a tindre dins de casa

 

Montsera. També es coneix com a ‘costella d’Adam’ per la forma de les seues fulles. Pot sobreviure amb poca llum, això la fa ideal per a ambients tancats.

Sanseviera. Coneguda popularment com a “llengua de sogra” per la seua forma allargada. Com que és xicoteta, no ocupa molt d’espai, així que pots posar-la en qualsevol lloc.

Ficus. És un dels més coneguts i agraïts en interiors, però és millor tindre’l en espais amplis. Necessita un poc més d’atenció: ha de donar-li la llum indirectament i evitar que tinga temperatures extremes.

Potos. Un clàssic a la majoria de les cases. Suporta bé la llum directa i sols s’ha de regar quan la terra estiga seca. Pots penjar-la o deixar-la damunt d’una estanteria alta perquè li caiguen les fulles.

Àloe vera. Un altre clàssic d’interior. És molt fàcil de cuidar perquè resisteix molt la calor i no s’ha de regar amb freqüència.

Compatir aquesta notícia