Si hi ha un producte que resumeix com cap a l'esperit de l’estiu mediterrani, és sens dubte la sardina. Fresca, saborosa i molt nostra, la sardina és la protagonista de moltes celebracions estivals. Durant els mesos d’estiu, la sardina entra en el seu millor moment. En aigües del Mediterrani, especialment entre juny i setembre, es... Llegir MésLa sardina: l’estrela de l’estiu en el Mediterrani
Notícies
Quan la calor arriba a la ciutat i s’instal·la en les nostres taules, hi ha una protagonista que mai falta: la tomaca valenciana. Sucosa, carnosa, plena de sabor i amb eixe punt just d’acidesa que la fa única, la tomaca cultivada en la nostra terra és molt més que un ingredient: és tradició, identitat i... Llegir MésTomaca valenciana: el rei de l’estiu ja està ací
Quan les temperatures pugen, el nostre cos demana plats frescos, lleugers i plens d’aigua. Per això, l’estiu és el moment perfecte per a donar protagonisme a tres grans aliats de la cuina mediterrània: el cogombre, el pimentó i la carabasseta. A més de ser saborosos i versàtil, estos tres vegetals aportes una autèntica dosi de... Llegir MésCogombre, pimentó i carabasseta: els tres imprescindibles contra la calor en la teua cuina
Cada 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una data per recordar-nos la importància de cuidar el nostre entorn natural i adoptar hàbits de vida més sostenibles. És una gran oportunitat per reflexionar sobre el nostre impacte al planeta i començar o reforçar accions que marquen la diferència. A continuació compartim... Llegir MésCelebra el Dia del Medi Ambient amb estos consells
A casa, sovint tirem fruita que encara es pot aprofitar: aquella poma que s’ha quedat un poc lletja, un plàtan massa madur o les corfes que pensem que ja no serveixen per a res. Però, i si et diguérem que amb estes restes es poden fer plats deliciosos? La cuina d’aprofitament és una manera intel·ligent,... Llegir MésCuina d’aprofitament: què fer amb les restes de fruita.
El president de Mercavalència i regidor de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de València, Santiago Ballester Casabuena, el president de Mercasa, José Miñones, el director general de Mercavalència, Pep Yubero, el gerent de Recollides de Fora de la Llar d'Ecoembes, Eduardo Sáez, i el director de FEDEMCO, Emilio J. Pérez, assitiren ahir a l'acte de... Llegir MésMercavalència i Ecoembes s’unixen per a col·laborar en la valorització d’envasos procedents de l’activitat del mercat majorista
Comença una de les temporades més esperades per als amants dels sabors del mar: la clòtxina valenciana. Un producte de proximitat, sostenible i ple de sabor que només es pot gaudir durant uns pocs mesos, des d’abril fins a final d’agost. La clòtxina és un musclo autòcton del litoral valencià, criada en les aigües del... Llegir MésComença la temporada de la clòtxina valenciana: descobreix noves receptes per cuinar-la
La primavera no sols ens porta flors, calor i dies més llargs, també és una de les estacions més saboroses de l'any. Aprofitar els productes de temporada és ideal, perquè a més de ser més ecològics i evitar que porten additius, milloren el sabor dels nostres plats. Hui et proposem un menú saludable i primaveral... Llegir MésMenú saludable i primaveral per a tota la família amb productes de temporada
Demà, 17 de maig, se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, una jornada per prendre consciència sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar per tal de cuidar el nostre entorn. Encara que reciclar és una acció quotidiana per a moltes persones, la veritat és que sempre es pot fer una mica més per reduir... Llegir MésDia Mundial del reciclatge: consells per reduir la nostra petjada
Arriba la temporada de cireres i, amb ella, un dels plaers més dolços i esperats de la primavera. Aquesta fruita petita i saborosa no només destaca pel seu gust intens, sinó també pels seus beneficis nutricionals: és rica en antioxidants, vitamina C i potassi, a més de ser diürètica i antiinflamatòria. Però per poder gaudir... Llegir MésCireres: com saber quan estan al punt i com conservar-les millor