La primavera ha arribat, i amb ella, un esclafit de color i fragància que transforma els nostres paisatges. Les flors de primavera no sols embelleixen els nostres jardins i parcs, si no que també simbolitzen el renaixement i els nous començaments. Des de delicades tulipes fins a vibrants margarides, cada flor aporta el seu color... Llegir MésArriba la primavera i estes són les flors que més trobaràs a les floristeries
Notícies
Cada 22 de març, el món s'uneix per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua. Una data que ens recorda la importància d'este recurs vital i la necessitat de gestionar-lo d'una manera sostenible. L'aigua és essencial per a la vida, la salut i l'agricultura, però malgrat la seua importància, són moltes les regions del planeta... Llegir MésDia Mundial de l’Aigua: com estalviar aquest recurs tan necessari
Demà celebrem el Dia del Pare, i no hi ha millor moment per a sorprendre a papà amb un detall especial. Si encara no saps què regalar-li, no et preocupes, et donem un parell d'idees per fer que este dia siga inoblidable. Prepara unes receptes delicioses o sorprén-li amb flors que alegraran el seu dia.... Llegir MésCelebra el Dia del Pare amb estes idees
No totes tenen el mateix color, la mateixa forma ni el mateix sabor, però continuen sent albergínies. Un aliment molt versàtil i molt saludable que es pot cuinar de moltes formes diferents. Però si pensem en una albergínia, la primera que ens ve al cap és l'albergínia morada. Però esta hortalissa d'origen xinés, compta amb... Llegir MésTipus d’albergínia i 5 receptes per a gaudir d’ella
Cuinar peix pot semblar tot un desafiament, però amb alguns consells pràctics, pots convertir-te en un expert en la cuina i deixar sorpresa a la teua família i als teus convidats amb uns plats de peix espectaculars. Ací et deixem 5 consells i recomanacions que t'ajudaran a preparar uns plats de peix deliciosos i saludables.... Llegir MésQuina és la millor forma de cuinar peix: 5 trucs que no coneixies
Hui se celebra el dia internacional d’un dels plats més típics de la gastronomia espanyola, la truita de creïlles. Un plat centenari que pots menjar soles, en entrepans, acompanyat de carns o de peixos i que cada dia té més adeptes, fent que s’haja convertit en el plat espanyol més conegut internacionalment. Cada dia són... Llegir Més5 trucs essencials per a aconseguir una truita de creïlles espectacular
Els calçots són una ceba blanca que es cultiva d’una manera diferent a les altres perquè aconseguisca tindre eixa forma allargada. Per això, quan les cebes estan creixent, es cobreixen els talls de nou amb terra, perquè la planta continue brotant i creant la part blanca del calçot que és tan suau i tendra. Es... Llegir MésÚltima oportunitat per gaudir dels calçots, pren nota d’estos consells
Les carxofes, amb la seua forma tan distintiva i amb el seu sabor tan delicat, són un vertader tresor de la gastronomia. Un versàtil vegetal que no sols és deliciós, sinó que també està replet de beneficis per a la salut, ja que conté un alt nivell d’antioxidants i fibra. Encara que difícils de netejar,... Llegir MésReceptes amb carxofes, el producte de la temporada
El mes de febrer és dels millors per a consumir peix fresc, perquè comença la temporada de la pesca artesanal. Per això, en el Mercat del Peix i, per tant, en les nostres pescateries i restaurants favorits podem veure tota classe de peixos frescos que consumir. Així que ja saps, febrer és un mes perfecte... Llegir MésReceptes amb peixos de temporada per a xuplar-se els dits
La segona edició del concurs de dibuix organitzat per Mercavalència i Confemercats “En el teu mercat pintes molt!”, va concloure diumenge passat 16 de febrer amb el lliurament de premis en el Complex Cultural La Petxina. Una edició amb una participació rècord de més de 400 xiquets i xiquetes, que han reflectit amb molt de... Llegir MésMateo i Valentina, guanyadors absoluts de la segona edició del concurs de dibuix