Notícies

Mercavalència i Los Clochinistas presenten la II Entrada de la Clòtxina

El repartiment de 4000 racions donarà la benvinguda a la temporada del nostre producte autòcton. El dissabte 18 de maig se celebrarà en el Mercat del Cabanyal la II Entrada de la Clòtixina organitzada per Mercavalència i Los Clochinistas. Durant el matí es repartiran 4.000 racions de clòtxina dels millors productors de l'Agrupació de Clotxiners... Llegir MésMercavalència i Los Clochinistas presenten la II Entrada de la Clòtxina

Mercavalència i Centre d’Innovació Las Naves incubaran empreses innovadores en el sector agroalimentari

Dins del projecte engegat s'inclou la construcció d'un obrador de serveis de transformació de productes agraris El president de Mercavalència i regidor de comerç, Carlos Galiana ha signat este matí un conveni de col·laboració amb Roberto Jaramillo, regidor d'Innovació i gestió del coneixement i Francisco Potenciano, gerent de Las Naves per a la creació d'un... Llegir MésMercavalència i Centre d’Innovació Las Naves incubaran empreses innovadores en el sector agroalimentari

Clòtxines amb cervesa i guindilla. Recepta i propietats de la clòtxina valenciana.

La clòtxina valenciana només dura tres mesos. Però, quins tres mesos! Cal aprofitar-la perquè el seu sabor és deliciós i la seua aportació nutritiva, boníssima. Des de 2008, té Denominació d'Origen Clòtxina Valenciana. Al Port de València, els clotxiners porten més de 100 anys dedicant-se a un treball del que parlen mñes en termes d'agricultura... Llegir MésClòtxines amb cervesa i guindilla. Recepta i propietats de la clòtxina valenciana.

Abadejo amb mel, ceba i panses. Recepta, beneficis i curiositats de l’abadejo.

L'abadejo és un dels peixos més magres que podem trobar en el mercat, sent la seua riquesa en proteïnes d'alt valor biològic i la seua escassa aportació de greix les seues característiques nutricionals més destacades, per això té una escassa aportació calòrica. A més, es tracta d'un peix de digestió amable i amb espines fàcils d'identificar.... Llegir MésAbadejo amb mel, ceba i panses. Recepta, beneficis i curiositats de l’abadejo.

Lluç amb tomaca. Recepta, propietats i curiositats del lluç

Lluç, peix de temporada en primavera. El lluç, en castellà merluza, és un dels peixos més suaus que solem triar quan volem cuidar la digestió, gràcies al seu baix contingut calòric i de greix. Té multitud de varietats (sud-africà, argentí, negre, austral...) però és l'europeu el que gaudix de major fama per la seua qualitat. En concret,... Llegir MésLluç amb tomaca. Recepta, propietats i curiositats del lluç