Notícies

Participem en A_provecho, iniciativa d’EVAP pel Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Desaprofitament d’Aliments

  A_provecho és una acció que sorgeix del Comitè ESG d'EVAP, amb l'objectiu de conscienciar sobre el malbaratament d'aliments. Des de l'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives de València, han volgut fer visible que una bona gestió dels recursos evita pèrdues econòmiques i té un menor impacte ecològic. El divendres, 22 de setembre, es van recollir... Llegir MésParticipem en A_provecho, iniciativa d’EVAP pel Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Desaprofitament d’Aliments

L’all, una font de nombrosos beneficis

L'all és un ingredient culinari que ha estat utilitzat durant segles en diverses cultures pel seu sabor i aroma característics. No obstant això, el seu valor va molt més enllà de les seues qualitats gastronòmiques. Els beneficis de l'all són variats i impressionants. Ací teniu algunes de les seues virtuts més destacades: 1. Propietats antioxidants:... Llegir MésL’all, una font de nombrosos beneficis