Si se t’han acabat les idees en la cuina… et portem cinc receptes que et faran triomfar en Any Nou. Continua llegint!
5 receptes que et faran triomfar en Any Nou
Xampinyons farcits de porro i formatge blau
Comencem amb este deliciós aperitiu. La combinació de xampinyons, porro i formatge blau fan un trio perfecte, però si no teniu porro podeu usar ceba o ceba tendra. I si no teniu o no us agrada el formatge blau, podeu substituir-lo per formatge de cabra, parmesà o qualsevol altre del vostre gust.
Clòtxines amb llet de tigre
La seua elaboració no té cap complicació. Solament cal cuinar les clòtxines al vapor i servir-los al costat d’una salsa freda de gingebre, ceba morada, api, coriandre i suc de llima.
Lluç al cava amb llagostins
Ingredients tan simples com el lluç i una mica de vi espumós amb el qual maridarem el nostre menjar, ens serveixen per a preparar una recepta cridanera com esta de lluç al cava amb llagostins, que queda molt elegant.
Cruixents de salmó
- Precalfa el forn a 200 °C. Mescla la mantega ablanida amb la mostassa, el julivert, la ratlladura de llima, i una mica de sal i pebre. Pica els flocs de dacsa en el morter, però sense arribar a triturar-los del tot.
- Lava i talla el salmó en tires abans de pintar-lo amb la preparació de mostassa i arrebossar-los amb els flocs de dacsa.
- Col·loca els bastonets en una safata de forn coberta amb paper de forn greixat amb oli d’oliva i enforna’ls 15 minuts.
Magret d’ànec amb milfulls de creïlles
Acabem amb este plat principal. Estos són els passos a seguir:
- Pela les creïlles, llava-les, talla-les en rodanxes fines amb una mandolina, i condimenta-les amb sal, pebre, l’all i el formatge. Precalfa el forn a 180 °C.
- Greixa amb un poc de mantega un motle rígid de magdalenes i emplena’l amb rodanxes de creïlla per a enfornar-lo 35 minuts.
- Fes corts en la pell dels magrets formant una reixeta i assaona’ls per a daurar-los per la part de la pell en una paella sense greix 3 minuts. Agrega el timó, dona’ls la volta i daura’ls 3 minuts més.
- Retira una mica de greix i calfa en la mateixa paella les cebes tendres netes i picades. Aboca el vi, deixa’l reduir un parell de minuts i tritura la salsa.
- Serveix els magrets amb la salsa i les creïlles.