Aprén a cuinar un Gaspatxo de Maduixes

T’agrada tastar nous sabors? Doncs has de provar a fer el Gaspatxo de Maduixes. Un plat deliciós, refrescant i molt atrevit.

Primer que res, acudeix al teu Mercat Municipal o Tendra de Proximitat i compra tots estos ingredients:

Ingredients

  • 1 Tomaca redona gran
  • 10 Maduixes
  • 1 Cogombre
  • 1/2 Pimentó roig
  • 1/4 Ceba Roja
  • All
  • Alfàbrega
  • Atmetles
  • Sal
  • Vinagre de poma o arròs

Preparació

Talla la tomaca, les maduixes, el cogombre, el pimento, la ceba i l’all a taquets, diposita’ls al bol i tritura’ls. Afegeix l’alfàbrega, la sal, una culleradeta d’oli i una altra de vinagre de poma o arròs, i remeneja bé. Si vols que estiga fresquet pots deixar-lo reposar a la nevera, o triturar un poquet de gel.

Finalment quan vages a servir el plat fica-li unes atmetletes per donar-li eixe contrast de textures.

 

Atreveix-te a fer esta esta delícia gastronòmica innovadora i sorpren a “tot lo món”, a més, com ja has vist, és mol fàcil de cuinar.

Compatir aquesta notícia