Aprén a cuinar amb receptes de proximitat

Aprén a cuinar amb receptes de proximitat

Amb el confinament estan sorgint moltes ganes de cuinar per això des de Mercavalència volem ajudar-vos en la vostra aventura culinària amb receptes dels nostres treballadors i treballadores, del Mercat de Majoristes de Fruites i Verdures, del Mercat de Peix, de la Tira de Comptar i dels botiguers i botigueres dels Mercats Municipals o tendes de proximitat.

Encetem el nostre propi receptari amb la recepta de pastís de poma per Rosa Giménez de Frutas Giménez. Esperem que vos agrade i recorda, tots els productes els pots trobar als Mercats Municipals o tendes de Proximitat. Ara més que mai, compra local.

INGREDIENTS:

– 2 làmines de pasta fullada
– 2 pomes golden
– 4 cullerades de melmelada de bresquilla
– 12 cireres en almívar
– 2 cullerades de coco
– 6 cullerades menudes de cafè de margarina
– 4 cullerades de sucre

ELABORACIÓ

– Doblegar cada planxa de pasta fullada per la meitat i punxar amb una forquilla per tota la superfície.
– Tallar les pomes per la meitat, desfent el cor, i tallar-les en làmines fines.
– Posar per damunt, deixant espais entre elles, la margarina
– Empolvorar el sucre per damunt
– Ficar en el forn, que prèviament l’haurem encès a 180 graus, durant 30 minuts aproximadament.
Quan estiga daurada, i per tant, ja feta, la traiem del forn i la decorem, primer, pintant-la amb la melmelada de préssec, seguidament li posem les cireres, i finalment, empolvorem amb el coco.

Espero vos agrade i bon profit!!!😋😋

Rosa Giménez.

 

Compatir aquesta notícia