Aprén a preparar alvocats farcits: la recepta perfecta per a aquest Nadal

Aprén a preparar alvocats farcits: la recepta perfecta per a aquest Nadal

L’alvocat és una fruita que està molt de moda, no sols pel seu sabor, sinó també per ser molt polivalent i combinar perfectament amb diferents productes.

Per Nadal sempre es busca ser original i innovar un poc a l’hora de preparar els diferents menjars típics d’aquestes dates. Cada vegada es busquen més plats frescos i lleugers per a acompanyar als típics plats de marisc.

Per tot això, hui us explicarem com preparar alvocats farcits, una recepta súper senzilla amb la qual podeu quedar com a reis o reines aquest Nadal. La mescla dels alvocats farcits pot variar d’una recepta a una altra i depenent dels gustos, per la qual cosa sempre es pot combinar ingredients i innovar.

A cuinar!

APRÉN A PREPARAR ALVOCATS FARCITS

INGREDIENTS

  • Alvocats (mig per persona).
  • Llagostins cuits.
  • Maionesa al gust.
  • Tonyina.
  • Ketchup (o bé salsa rosa ja elaborada).

ELABORACIÓ

  1. Talla l’alvocat per la meitat, retira l’os, trau la carn i posa-la en un bol. Procura no trencar la pell per poder utilitzar-la després com a recipient. És important que l’alvocat estiga madur perquè no coste picar-lo.
  2. Trosseja els llagostins i afegeix-los a la mescla, juntament amb la tonyina i una mica de maionesa. Si t’abelleix provar sabors nous, pots afegir-hi altres ingredients com a pinya. Boníssim!
  3. Amanix la mescla amb una mica de llima, oli, sal i pebre i torna a mesclar-ho tot bé.
  4. Una vegada tingues la mescla feta, torna a omplir la corfa de l’alvocat. Pots acabar decorant-ho amb un llagostí sencer i una mica de salsa rosa.

Guarda-ho en la nevera fins al moment de servir-lo i ja està!

Compatir aquesta notícia