Aprén a preparar arròs al forn

Aprén a preparar arròs al forn

INGREDIENTS (per a 4-6 persones):

  • Arròs bomba (un got xicotet per persona).
  • Caldo de putxero.
  • 4 costelles de porc. Partides per la meitat.
  • 1 creïlla.
  • 250 g cansalada.
  • 2 botifarres.
  • 1 tomaca.
  • 2 cullerades de tomaca triturada.
  • 50 g de cigrons.
  • 1 cap d’all
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Pebre roig dolç.

ELABORACIÓ

  1. Sofrig les costelles, la cansalada i el cap d’alls. Afegeix sal i cuina-ho fins que es daure.
  2. Afegeix el pebre roig i la tomaca triturada.
  3. Afegeix l’arròs i la creïlla tallada a rodanxes i remou tot.
  4. Col·loca-ho tot en una cassola de fang i posa el cap d’alls al centre, després posa les botifarres, els cigrons i la tomaca a rodanxes.
  5. Aboca el caldo, corregeix el punt de sal i distribueix els ingredients de manera uniforme.
  6. Fica la cassola al forn a 220ºC de 20-30 minuts, fins que es quede sec i daurat.

Bon profit!

 

Compatir aquesta notícia