Arranca la campanya nadalenca a Mercavalència

Els productes més tradicionals i demanats en esta entranyable festivitat comencen ja a deixar-se veure pels diferents mercats que conformen l’entitat.

A poc més d’un mes perquè arribe Nadal, l’esperit inherent a esta data tan assenyalada comença a sentir-se a les instal·lacions de Mercavalència. Pels corredors de les seues naus, s’acumulen ja els productes típics de la festivitat, que estaran ben prompte presents als mercats municipals i comerços de proximitat de la capital del Túria i, d’allí, a les llars de tots els valencians que recorren a ells per a abastir-se. Es tracta d’un dels períodes de major i més frenètica activitat de l’any per als professionals que conformen l’entitat, i tots ells estan donant el millor de si mateixos per tal de garantir als seus conciutadans unes celebracions a l’altura de les seues expectatives.

Pinyes, mangos, mandarines i alvocats, els raïms amb els quals despedirem 2017, i fruits secs com les anous i les castanyes, poblen el mercat de fruites i verdures; les flors i plantes característiques del Nadal, amb la Poinsettia al front, omplin Mercaflor amb la seua fragància i colorit; el marisc, els llobarros i els besucs que formaran part dels àgapes de molts valencians comencen a deixar-se veure pel mercat de peixos…Un gaudi per als sentits que, ben prompte, es convertirà també en un plaer per al paladar!

Compatir aquesta notícia