Benvinguts MONVITAL al Mercaobrador

Benvinguts MONVITAL al Mercaobrador

L’empresa Monvital ja s’ha instal·lat al Mercaobrador.

Volem donar-li una gran benvinguda a Monvital a la nostra gran família de Mercavalència i desitjar-li tot el millor en esta nova etapa. Estem desitjant tastar els productes sorgits gràcies a l’aprofitament alimentari que es desenvolupara al Mercaobrador.

El Mercaobrador de Mercavalènca ofereix unes grans instal·lacions modernes i amplies de 330 m² on podran realitzar un meravellós aprofitament alimentari amb les fruites i verdures sobrants que els agricultors I agricultores valencianes porten cada dia a la Tira de Comptar.

Les instal·lacions disposen d’una gran cuina industrial de transformació agroalimentària, tres càmeres de fred, una de congelació, una altra de matèria prima fresca i una altra destinada al producte acabat. També conté una àrea de preparació en calent i una altra de cocció. Per a l’emmagatzematge i preparació d’encomanes hi ha dues sales més i magatzems de matèria prima seca i productes auxiliars. Vestuaris per a accedir a les zones de manipulació d’aliments (adaptats a persones amb mobilitat reduïda). Una oficina i una aula laboratori de formació.

Compatir aquesta notícia