Bròcoli al forn amb salsa de formatge i pollastre: una recepta fàcil i ràpida
El bròcoli és un aliment amb gran quantitat de nutrients que el fan essencial per a la nostra salut. Però, és veritat que a vegades no és la verdura que més agrada, per això hui et portem una recepta fàcil, ràpida i boníssima, perquè ja no tingues cap excusa: bròcoli al forn amb formatge. Voldràs menjar-lo tots els dies!
INGREDIENTS
- 1 bròcoli.
- 2 lloms de pollastre.
- 1 ceba.
- ¼ litre de llet.
- 1 pot de nata líquida o crema de llet per a cuinar.
- 200 g de formatge.
- Sal i pebre.
COM PREPARAR BRÒCOLI GRATINAT AL FORN
1. Tallem el bròcoli a trossos i el cuinem al microones.
2. Per preparar la salsa:
- Calfem oli d’oliva en una paella i cuinem la ceba a foc lent.
- Tallem el pollastre en trossos xicotets i els afegim a la ceba.
- Afegim sal i pebre.
- Incloem la nata, la llet i el formatge.
- Ho mesclem bé fins que el formatge es desfasa.
3. Una vegada estiga la salsa, afegim el bròcoli a la paella i ho mesclem tot.
4. Ho posem tot dins d’una safata per al forn i li afegim formatge per damunt.
5. Ho introduïm al forn a 180º a 5 minuts fins que es faça una capa daurada.
Ara sols queda la millor part: menjar!
Bon profit!