Bròcoli al forn amb salsa de formatge i pollastre: una recepta fàcil i ràpida

Bròcoli al forn amb salsa de formatge i pollastre: una recepta fàcil i ràpida

El bròcoli és un aliment amb gran quantitat de nutrients que el fan essencial per a la nostra salut. Però, és veritat que a vegades no és la verdura que més agrada, per això hui et portem una recepta fàcil, ràpida i boníssima, perquè ja no tingues cap excusa: bròcoli al forn amb formatge. Voldràs menjar-lo tots els dies!

INGREDIENTS

  • 1 bròcoli.
  • 2 lloms de pollastre.
  • 1 ceba.
  • ¼ litre de llet.
  • 1 pot de nata líquida o crema de llet per a cuinar.
  • 200 g de formatge.
  • Sal i pebre.

COM PREPARAR BRÒCOLI GRATINAT AL FORN

 

1. Tallem el bròcoli a trossos i el cuinem al microones.

2. Per preparar la salsa:

  • Calfem oli d’oliva en una paella i cuinem la ceba a foc lent.
  • Tallem el pollastre en trossos xicotets i els afegim a la ceba.
  • Afegim sal i pebre.
  • Incloem la nata, la llet i el formatge.
  • Ho mesclem bé fins que el formatge es desfasa.

3. Una vegada estiga la salsa, afegim el bròcoli a la paella i ho mesclem tot.

4. Ho posem tot dins d’una safata per al forn i li afegim formatge per damunt.

5. Ho introduïm al forn a 180º a 5 minuts fins que es faça una capa daurada.

Ara sols queda la millor part: menjar!

Bon profit!

Compatir aquesta notícia