Calamars: quina és la millor forma de cuinar-los

Calamars: quina és la millor forma de cuinar-los

Si una cosa és típica de l’estiu, és que les ganes de menjar peix i marisc augmenten considerablement. El calamar és un dels clàssics que podem començar a veure amb els primers raigs de sol. Però, quina és la millor forma de menjar-los? Hui et portem les millors receptes amb calamars perquè tingues una àmplia varietat on escollir. Posa’t mans a l’obra!

 

Receptes amb calamars

 

En entrepà, ‘rabas’, anells, arrossos, guisats, arrebossats, en salsa, farcits… els calamars estan sempre boníssims i agraden a adults i a xiquets/es. Et portem algunes receptes amb calamars:

Entrepà de calamars. Tot un clàssic!! Els ja coneguts calamars a la romana estan boníssims en un entrepà.

Guisat de calamars amb creïlles. Una recepta molt senzilla que enamorarà a qualsevol paladar.

Calamars en la seua tinta. Perfecte per fer-se un aperitiu. Si t’agrada el picant, et recomanem cuinar-lo amb uns alls i uns vitets, li dona un toc espectacular.

Calamars farcits. Són una delícia que deixa espai a la creativitat perquè els pots preparar de moltes maneres diferents: amb xampinyons, pimentó, ceba…

Arròs. A la nostra ‘terreta’ és molt comú trobar-se el calamar en la majoria de plats d’arròs i paelles de marisc. Queda sempre de categoria.

A la planxa. És una forma molt senzilla de gaudir d’este producte de la mar. En pocs minuts tindràs un plat boníssim i saludable. Acompanya-ho de verdures també a la planxa perquè siga encara més complet.

Pasta. També és habitual trobar-se calamars amb pasta. Anima’t a cuinar un plat de pasta a la marinera amb uns calamars, unes gambes i un poc de ceba, t’encantarà!

Compatir aquesta notícia