Celebra el Dia del Pare: sorprén amb este menú de temporada

Este diumenge és el Dia del Pare i què millor que sorprendre preparant un menú fet amb productes de temporada? 

Us deixem un menú d’exemple amb verdures, peix i fruita de temporada. A cuinar!

 

Menú Dia del Pare

Entrant:

Croquetes d’espàrrecs i pernil

Plat principal:

Llenguado al pimentó amb pésols

Postre:

“Bowl” de fruites de temporada amb suc de taronja

 

Entrant: Croquetes d’espàrrecs

 

  1. En una paella saltem espàrrecs i pernil picat amb una cullerada d’oli d’oliva. Calcula per a 3 persones uns 6 espàrrecs i 50 grams de pernil. 
  2. Afegim un poc d’aigua i deixem que s’evapore. 
  3. Ara fiquem un poc de mantega i ofeguem. Agreguem una cullera de farina i removem. 
  4. Després, anem afegint llet a poc a poc fent una beixamel. 
  5. Formem les croquetes i les passem per farina, ou batut i pa ratllat. 
  6. Les fregim en oli abundant i bé calent fins que estiguen daurades. 
  7. Les retirem, llevem l’excés de greix amb paper absorbent i servim.

 

Plat principal: Llenguado al pimentó amb pésols

 

  1. Mescla en un bol 100 ml d’oli amb 1 cullerada de pebre roig i pinzella el peix amb esta preparació.
  2. Fica el llenguado al forn uns 10 minuts, segons la mida.
  3. Prepara els pésols segons si són congelats o de conserva. Condimenta amb les espècies que més t’agraden.

 

Postre: “Bowl” de fruites de temporada amb suc de taronja

 

  1. Talla fruites de temporada. Per exemple: mango, pinya, kiwi i plàtan.
  2. Posa totes les fruites en un bol i fica suc de taronja al gust.

Compatir aquesta notícia