Este diumenge és el Dia del Pare i què millor que sorprendre preparant un menú fet amb productes de temporada?
Us deixem un menú d’exemple amb verdures, peix i fruita de temporada. A cuinar!
Menú Dia del Pare
Entrant:
Croquetes d’espàrrecs i pernil
Plat principal:
Llenguado al pimentó amb pésols
Postre:
“Bowl” de fruites de temporada amb suc de taronja
Entrant: Croquetes d’espàrrecs
- En una paella saltem espàrrecs i pernil picat amb una cullerada d’oli d’oliva. Calcula per a 3 persones uns 6 espàrrecs i 50 grams de pernil.
- Afegim un poc d’aigua i deixem que s’evapore.
- Ara fiquem un poc de mantega i ofeguem. Agreguem una cullera de farina i removem.
- Després, anem afegint llet a poc a poc fent una beixamel.
- Formem les croquetes i les passem per farina, ou batut i pa ratllat.
- Les fregim en oli abundant i bé calent fins que estiguen daurades.
- Les retirem, llevem l’excés de greix amb paper absorbent i servim.
Plat principal: Llenguado al pimentó amb pésols
- Mescla en un bol 100 ml d’oli amb 1 cullerada de pebre roig i pinzella el peix amb esta preparació.
- Fica el llenguado al forn uns 10 minuts, segons la mida.
- Prepara els pésols segons si són congelats o de conserva. Condimenta amb les espècies que més t’agraden.
Postre: “Bowl” de fruites de temporada amb suc de taronja
- Talla fruites de temporada. Per exemple: mango, pinya, kiwi i plàtan.
- Posa totes les fruites en un bol i fica suc de taronja al gust.