Cigrons torrats, un aperitiu deliciós

Cigrons torrats, un aperitiu deliciós

Segur que alguna vegada has sentit una gana feroç entre hores i has anat al rebost o la nevera a veure què hi havia. Picotejar i menjar a deshora no ajuda a dur una dieta sana i equilibrada, sobretot si el que mengem són productes processats o industrials. Per aquest motiu, hui t’ensenyarem a preparar uns deliciosos cigrons torrats, perfectes per a quan ens entra la fam entre hores, per a preparar un aperitiu saludable o fins i tot incloure’ls en altres receptes per a donar un toc espectacular.

Els llegums són necessaris en qualsevol dieta, ja que suposen una gran font de proteïnes. En concret, els cigrons es poden menjar de moltes formes: en sopes, potatges, amanides, amb arròs, etc. No obstant això, a vegades els plats de llegums poden resultar una mica pesats. Els cigrons torrats al forn són una recepta súper senzilla i una forma estupenda d’incloure llegums en la teua dieta d’una manera més lleugera.

La recepta de cigrons al forn és bastant senzilla i tan sols necessites uns pocs ingredients. Tanmateix, pot variar depenent dels gustos. És per això que, et farem la nostra proposta de la recepta i et convidem a fer proves, varies i experimentes fins a trobar la que més t’agrade. A cuinar!

Com preparar cigrons al forn

INGREDIENTS (4 persones)

200 g de cigrons cuits

Oli d’oliva verge extra

1 cullerada xicoteta d’all en pols

1 cullerada xicoteta de comí

1 cullerada i mitja de pebre roig dolç

1 cullerada xicoteta de pebre negre

Suc de mitja llima

ELABORACIÓ

– Escalfa el forn a 180 °C

– Passa els cigrons per l’aigua, escorre’ls i asseca’ls bé amb paper de cuina.

Posa un paper de forn a la safata, aboca-hi els cigrons i afegeix les espècies.

És important barrejar-ho i estendre’ls bé perquè no s’amunteguen.

Cuina’ls al forn durant 40 minuts, i remou de tant en tant perquè es cuinen bé i fins que estiguen daurats i cruixents.

Trau-los i deixa’ls temperar.

Fets!

Compatir aquesta notícia