Dubtes del funcionament de Mercavalència durant l’alerta de la COVID-19

Dubtes del funcionament de Mercavalència durant l’alerta de la COVID-19

 

Mercavalència tanca?

No, l’abastiment d’alimentació està totalment garantit i ens esforcem cada dia que així siga.

Els mercats tenen el mateix horari?

La Tira de Comptar i el Mercat de Majoristes continuen amb el mateix horari de dilluns a divendres de 3:45 a 8:00h. Mentre que el Mercat del Peix redueix el seu horari de 3:45 a 6:00h. Mercaflor torna a estar operatiu i ho fa amb el seu horari habitual, dilluns, dimecres i divendres de 14:30 a 17:00 h. Recomanem que compren per whatsapp i que vinguen només a arreplegar la compra.

Quines mesures està adoptant Mercavalència?

A Mercavalència vetlem per la seguretat dels nostres treballadors i treballadores i també dels productes que es comercialitzen per garantir l’abastiment segur a la població, per això es realitzen feines de neteja i desinfecció per evitar la propagació del virus de manera diaria. A més a les nostres instal·lacions també han acudit membres de la UME per continuar amb feines de neteja.

Hi ha algun protocol de prevenció per fer front a la COVID-19?

Si, és obligatori l’ús de la mascareta tant els treballadors i treballadores com els clients o persones que entren a les instal·lacions. També s’ha de respectar la distància de seguretat d’1,5 metres i evitar tocar els productes. A més,  hem dipositat gel hidroalcohòlic a l’entrada dels diferents mercats per a la desinfecció de mans i hem instal·lat una mampara de seguretat a l’oficina d’atenció al client.

Què necessite per a comprar a Mercavalència?

Per a accedir a la Unitat Alimentària és necessari estar degudament acreditat com a professional de l’alimentació. L’acreditació podrà ser reclamada en qualsevol moment durant l’estada en el recinte, per la qual cosa es recomana portar-la en lloc visible.

Com aconseguir l’acreditació?

Pots fer-ho en qualsevol de les nostres oficines d’Atenció al Client, acreditant-te com a professional. Per a fer-ho, has de presentar la documentació següent:

  • Declaració Censal mod. 036 ó 037 simplificada.
  • Document Nacional d’Identitat o equivalent.

Les Targetes de Client tenen una validesa de 2 anys i un cost d’expedició de 10 €.

Les Targetes d’Agricultor tenen  cost d’expedició de 80 €

Estan restringits els accessos a Mercavalència?

NO, s’està funcionant amb total normalitat i a complet rendiment excepte l’horari del Mercat de Peix

 

Per a més informació general consulta els següents enllaços:

Compatir aquesta notícia