Com cuidar de les flors i plantes en estiu

Com cuidar de les flors i plantes en estiu

La primavera i l’estiu són les dues estacions de l’any en les quals les nostres flors i plantes lluiran més verdes, acolorides i boniques. Però, sobretot a l’estiu, hem d’anar en compte amb les altes temperatures per cuidar del nostre jardí. Haurem de canviar els nostres hàbits i adaptar-los perquè les nostres flors i plantes sobrevisquen a les condicions extremes. Ací tens alguns consells per cuidar de les teues flors i plantes en estiu.

 

Consells per cuidar de les flors i plantes en estiu

  • Regar. Has de tindre en compte que les temperatures són més altes i, per tant, hi ha més possibilitats que les flors i plantes s’assequen. Per este motiu hauràs de regar més habitualment, però sense passar-se, ja que no volem que s’ofeguen. Un altre aspecte a tindre en compte és no regar en les hores centrals del dia, sinó a primera hora i a la nit, ja que així evitaràs que l’aigua s’evapore.
  • Sol. Encara que és important que les flors i plantes els done el sol, moltes espècies no han de rebre llum directa. És important que conegues el tipus de flor o planta que tens i trobes un lloc de la teua casa o jardí adequat.
  • Aire. Els aires condicionats també poden secar les plantes. El lloc que trobes ha d’estar també allunyat del contacte directe amb l’aire sec.
  • Adobat. Perquè les flors i plantes cresquen amb força, és necessari prestar atenció també a l’adobat. Retira les flors marcides i les fulles seques, perquè isquen noves.
  • Plagues. Les plagues d’insectes són comuns en esta època de l’any, estigues atent/a i aplica regularment tractaments contra els insectes. És recomanable que abans t’assessores sobre quins químics pots utilitzar.

Compatir aquesta notícia