Com fer una mona de pasqua saludable

Són molts els dolços que s’elaboren en Setmana Santa i tots estan tan rics que és difícil dir que no a algun. Per això, hui vos deixem una recepta per a fer una mona de pasqua saludable. Segueix estos passos!

Ingredients

  • Farina de blat integral 
  • Rent seca 
  • Llet 
  • Clares d’ou 
  • Dàtil 
  • Aigua 
  • Sal 
  • Estèvia
  • Oli d’oliva 
  • Ratlladura de taronja i de llima 
  • Ous cuits

Passos

  • El primer pas és ficar els dàtils en aigua durant almenys una hora. Quan la pell dels dàtils comence a eixir-se, batre’ls per a després utilitzar-los per a endolcir la mona de pasqua. 
  • En un bol, mesclar farina integral de blat, sal, estèvia en pols, rent seca i ratlladures de llima i taronja. 
  • Una vegada mesclats tots estos ingredients, afegim els dàtils batuts, clares d’ou, oli d’oliva i un poc de llet. 
  • Pastar esta massa durant 10 o 15 minuts i formar un panellet. Una vegada realitzat este pas, deixar-ho en un recipient tapat aproximadament dues hores. 
  • Passat este temps, tallar xicotetes porcions i donar forma de mona de pasqua. 
  • El següent pas serà pinzellar cada una d’elles amb ou batut i llet. 
  • Com sabeu, enmig de cada mona, s’ha de col·locar un ou cuit. 
  • Finalment, ficar-ho en el forn precalfat, a una temperatura de 180 graus, durant 20 minuts.

 

Una recepta rica i saludable per a equilibrar tots els dolços que es consumeixen en Setmana Santa.

 

Compatir aquesta notícia