Com preparar lasanya d’albergínia

Com preparar lasanya dalbergínia

La lasanya és una recepta molt versàtil i que permeteix diferents combinacions. Pots omplir-la de diferents productes i sempre queda espectacular. En esta ocasió, prepararem lasanya amb albergínia, tomaca i formatge. Prepara’t!

 

INGREDIENTS

  • Oli d’oliva verge extra
  • Ceba
  • All
  • Albergínia
  • Tomaca natural triturada.
  • Beixamel
  • Plaques de lasanya
  • Sal
  • Formatge al gust. Pots combinar diferents tipus, més i menys fort.

COM PREPARAR LASANYA DALBERGÍNIA

  1. Pela els alls i pica la ceba. Cuina-ho en una paella.
  2. Pela l’albergínia i talla-la a daus. Afegeix-la a la paella amb els alls i la ceba.
  3. Fica a la paella la tomaca i sal al gust i cuina-ho 20 minuts.
  4. Munta la lasanya en una safata rectangular per al forn. Primer, posa un poc d’oli i distribueix-lo per tota la safata perquè no es pegue, després afegeix les plaques de lasanya.
  5. Afegeix una altra vegada un poc de la mescla d’albergínia i tanca amb una altra capa de pasta de lasanya.
  6. Posa el formatge per damunt.
  7. Amb el forn calent, cuina la lasanya 15 minuts fins que la part de damunt estiga daurada.

 

Bon profit!

Compatir aquesta notícia