Com preparar una paella de verdures amb pernil per Vicente Ferragut Mascarell

Com preparar una paella de verdures amb pernil per Vicente Ferragut Mascarell

Ingredients

Pots afegir-li les verdures que vulgues, com més verdures, millor sabor, en este cas s’ha utilitzat.

  • Carlota
  • Carabassot
  • Coliflor
  • Albergina
  • Espàrrecs
  • Faves
  • Pimentó/pebre roig
  • Fulla d’api
  • Alls tendres
  • Carxofa
  • Julivert
  • Llorer
  • Ceba
  • Caldet verdures/putxero
  • Arròs bomba
  • Cúrcuma

Preparació

Preparar el caldet
Amb el caldo del putxero es posa a bullir les pells de carlota, carabassot, tronc de la coliflor, pell d’albergina, talls d’espinacs, fulla d’api, julivert, llorer, faves, les cues dels alls tendres, pell de pimentó roig, I talls d’espàrrecs. Com més verdura millor sabor. Les pells de la carxofa no es fiquen perquè amarguen.

Mentre va bullint el caldet, es comença a sofregir les verdures per parts, primer posem la ceba tallada a taquets amb l’all en talls menudets i despres anem afegint totes les verdures, no totes de colp, poc a poc fins que estiguen totes juntes a la paella

Quan ja estiguen les verdures s’afegeix la tomaqueta, I se sofregeix tot, després fiquem els taquets de pernil ibèric, i remenem. Fem un buit al centre per posar l’arròs, una vegada estiga tot sofregit afegim el caldet, li afegim cúrcuma i deixem 18 minuts al foc perquè l’arròs es quede al punt.

Compatir aquesta notícia