Comunicat Mercavalència: Calma i tranquil·litat front al COVID-19

📢Sabem que estem visguent un temps molt difícil, i d’alarma social a causa del COVID-19. Per això des de Mercavalència volem llençar este comunicat de tranquil·litat a tota la població de València.

✅Els Mercats Municipals estan abastits
No cal que feu compres desmesurades. Totes les empreses ubicades en Mercavalència treballem perquè cada dia tots els Mercats Municipals i tendes de proximitat estiguen abastides amb normalitat.

✅Treball constat
Tot el personal de Mercavalència, els mercats majoristes, la Tira de Comptar, els Mercats Municipals i les tendes de proximitat, estan al peu del canó treballant perquè la gent tinga un aliment sa i nutritiu per poder passar estos 15 dies de quarantena.

✅Seguretat alimentària
Mercavalència continua funcionant amb normalitat per garantir la seguretat alimentària i l’abastiment alimentari, agafant totes les mesures necessàries.

✅Producte fresc i de l’horta
Els nostres productes frescos i de l’horta van directament als nostres Mercats Municipals i tendes de proximitat, com sempre, abastint-los totes els dies.

 

🙏Per favor, demanem calma i tranquil·litat. Sols heu de preocupar-vos per la vostra salud, perquè de la vostra alimentaciò ja ho fem nosaltres, treballant diàriament i amb més força que mai perquè no vos falte de res.

Atentament, Mercavalència.

Compatir aquesta notícia