Consells per a portar una dieta saludable a l’estiu

L’estiu ve de la mà de canvis d’hàbits. Les vacacions, les terrasses i les reunions fan que oblidem les sanes costums. Per això, en este post trobaràs sis consells per a portar una dieta saludable a l’estiu

  • Hidratació

Com hem comentat en altres articles, mantindre un nivell apropiat d’hidratació és molt important. L’aconsellable és beure entre 1,5 i 2 litres de líquids al dia, com aigua, sucs naturals, llimonades, infusions o refrescos sense sucres afegits.

  • Distribueix els menjars

Un dels problemes relacionats amb l’alimentació a l’estiu està relacionat amb els horaris dels menjars: oblidar realitzar els cinc menjars diaris. Per això, et recomanem que no deixes de menjar durant molt de temps, ja que podria provocar-te un consum excessiu de menjar, en la majoria dels casos, no saludable.

  • Frutes i verdures

Encara que resulte obvi, en MercaValència sempre fem insistència en el consum de fruites i verdures, tant fresques, com la carlota, la tomaca o el cogombre; com cuinades, com l’albergina o la carabasseta.

  • No abuses dels menjars copiosos

Aprofita estos mesos d’estiu per a consumir més peix i menys carn i, d’alguna manera, allunyar-te de menjars copiosos.

  • Cuina saludable

A més de productes de qualitat, cal recordar que també és important la forma en què estos es cuinen. És recomanable cuinar a la planxa, al forn, al vapor o la graella, ja que la digestió resulta més senzilla.

  • Atenció als postres

Hi ha tants tipus de gelats que resulta difícil dir que no a algun. Hem de dir que tot, en gran manera, és saludable. No obstant això, sí que pots valorar la seua composició nutricional per a optar per l’opció més saludable.

Compatir aquesta notícia