Curs Floristes “Atreveix-te amb la flor preservada” per Juan Chamorro

Curs Floristes “Atreveix-te amb la flor preservada” per Juan Chamorro. Organitzat per Comunicateenverde a Mercaflor

Saps que la flor preservada està de moda, especialment en els rams de núvia? Tens por de treballar-la?

El prestigiós florista i professor d’art floral JUAN RAMÓN SUÁREZ CHAMORRO, d’Acadèmia Floral Alnorte t’obrirà la porta a un món de possibilitats.

‘ATREVEIX-TE AMB LA FLOR PRESERVADA’ és el títol del curs organitzat per ComunicateenVerde, que impartirà Juan Chamorro els dies 25 i 26 de FEBRER en les instal·lacions de MERCAFLOR – MERCAVALENCIA, amb el suport de l’Associació de Venedors de Mercaflor i el propi mercat.

Influencers, bloggeras i wedding planners han posat de moda el producte, especialment per a bodes per això és fonamental que tot florista conega els seus secrets per a incorporar este producte al seu dia a dia i així no perdre oportunitats de venda.

El fonamental és conèixer les particularitats del seu ús, per això en aquest curs t’ensenyarem les tècniques que necessitaràs.

El professor farà diferents treballs, explicant els detalls i tècniques necessàries per a treballar flors i verds preservats.

Cada alumne farà un total de quatre treballs amb material preservat: dos rams de núvia, en diferents estils, un quadre vegetal i una composició floral. Els alumnes podran emportar-se els seus treballs i presentar-los en la seua floristeria.

Tota la informació:

–              Curs ‘ATREVEIX-TE AMB LA FLOR PRESERVADA’

–              Impartit per JUAN CHAMORRO

–              Dades: 25 i 26 febrer de 2020

–              Informació i reserves: 605 82 06 95 – info@comunicateenverde.com

Compatir aquesta notícia