Decorar amb flors típiques de gener

Amb l’inici del nou any, és el moment perfecte per renovar i decorar la nostra llar. Tot i que encara fa fred, els dies comencen a ser més llargs. La natura rep este augment de la llum amb alegria. Les flors de gener arriben per alegrar el començament de l’any!

Coneix les flors d’hivern i comença a preparar la teua llar i el teu jardí per a l’arribada de la primavera.

1. Afegeix color 

El crisantem és una flor versàtil disponible en una àmplia gamma de colors, des del groc brillant fins al borgonya profund. Poden destacar en arranjaments florals centrals o fins i tot en gerros individuals per a una declaració senzilla però impactant. Els seus pètals són abundants i vibrants, una elecció perfecta per iniciar la decoració de gener.

2. Elegància hivernal 

Les camèlies, amb les seues flors delicades i el seu fullatge exuberant, són una elecció sofisticada per a la decoració hivernal. Utilitza camèlies blanques o roses en arranjaments minimalistes per ressaltar la seua bellesa natural. Es poden presentar en gerros de cristall transparents per a una aparença encara més elegant.

3. Encant rústic 

La calèndula, amb els seus tons càlids i assolellats, aporten un toc de vitalitat a la decoració. Usa estes flors en arranjaments amb tons terrosos per a una aparença acollidora i casolana, amb el seu encant rústic.

4. Simplicitat 

Els narcisos són flors encantadores que anuncien l’arribada de la primavera. Encara que comunament estan associats amb el mes de març, algunes varietats de narcisos floreixen en gener, donant un toc de simplicitat i frescor. Col·loca’ls en gerros petits de cristall i distribueix-los per tota la teua llar per a crear punts d’interés subtils.

5. Encant 

Les petites violes, també conegudes com a pensaments, aporten un encant inigualable a la decoració. Disponibles en una àmplia gamma de colors, des de morats profunds fins a tons suaus de groc. Són ideals per crear arranjaments en petits testos que es poden distribuir per tota la casa.

6. Imprescindible 

L’emblemàtica flor de Nadal és un element imprescindible en la decoració hivernal. Disponible en una varietat de colors, el vermell clàssic i el blanc pur. És perfecta per a centres de taula festius o com a ornament a l’entrada.

7. Toc tropical 

L’hibisc, amb les seues flors exòtiques i vibrants, afegeix un toc tropical. Utilitza estes flors en arranjaments amb tons frescos per a crear un contrast cridaner. Ideal per a racons que vulguem destacar.

8. Fragància 

Per als amants de les fragàncies, els alelís, també coneguts com a “wallflowers”. Són flors fragants que afegeixen un toc de dolçor a qualsevol ambient. Col·loca’ls a l’entrada de la llar per donar la benvinguda als convidats amb la seua aroma encantadora.

9. El paradís 

La majestuosa “Au del Paradís”, amb les seues formes extravagants i colors brillants, és una elecció audaç per a la decoració. Col·loca-la en un gerro alt per ressaltar la seua elegància i crear un punt focal impressionant en qualsevol espai.

10. Barreja 

La veritable màgia de la decoració floral rau en la barreja i combinació d’estes flors. Experimenta amb la combinació de crisantems i alelís per a una barreja de colors i aromes. Combina la sofisticació de les camèlies amb l’exuberància de l’hibisc per a una declaració visual única.

La creativitat és la clau per crear arranjaments que reflectisquen l’estil personal de la llar!

Compatir aquesta notícia