Dia Mundial Sense Cotxe: per què és important

El 22 de setembre se celebra el Dia Mundial Sense Cotxe. És una iniciativa que pretén conscienciar a la població de les conseqüències negatives que suposa el seu ús irracional en les ciutats, així com els beneficis d’utilitzar altres mitjans més sostenibles com el transport públic, la bicicleta o els desplaçaments a peu. 

Per què és important el Dia Mundial Sense Cotxe?

No hi ha dubte que l’ús dels cotxes en les ciutats és perjudicial per al medi ambient i per a la nostra salut. Per este motiu, el Dia Mundial Sense Cotxe pretén promoure el benefici que suposa utilitzar mitjans de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta o els desplaçaments a peu.

Generalment, les persones solen desplaçar-se còmodament amb el seu cotxe fins i tot en distàncies curtes, augmentant el trànsit, el caos i la contaminació de l’aire.

Per això a través d’este dia, s’intenta conscienciar de l’importància d’utilitzar altre tipus de transport per als nostres desplaçaments diaris. Tot això a través de xarrades informatives i altres activitats. Compatir aquesta notícia