El Ajuntament de València i Mercasa agraeixen l’esforç dels operadors de Mercavalència

El Ajuntament de València i Mercasa agraeixen l’esforç dels operadors de Mercavalència

Carlos Galiana i José Ramón Sempere han traslladat personalment un missatge de suport als empresaris valencians

Durant el matí de hui el president de Mercavalència, Carlos Galiana i el president de Mercasa, José Ramón Sempere, han visitat les instal·lacions de Mercavalència per a agrair l’esforç de totes les empreses que conformen la unitat alimentària. Els presidents de les associacions de venedors, Rafael Roselló de AMAFRUVA, Paco Romero de l’Associació de Venedors de Mercaflor i Rafael Llorens de l’Associació de Venedors del Mercat del Peix han rebut l’agraïment dels presidents de les dues entitats que participen de Mercavalència. Durant este període d’alarma sanitària Carlos Galiana ha seguit el dia a dia de l’entitat mostrant interés principalment per la seguretat de totes les persones que treballen tant en Mercavalència com en les empreses que la composen. De la mateixa manera, des de Mercasa s’ha mantingut una estreta comunicació intercanviant entre les diferents unitats alimentàries bones pràctiques en matèria de prevenció i seguretat. 

Jose Ramón Sempere ha traslladat que: “en nom de Mercasa vos manifeste el meu agraïment i reconeixement a totes les persones que amb el seu treball, dia a dia, han fet que Mercavalència siga més que mai el rebost de ciutat. Un reconeixement que inclou a les empreses majoristes, minoristes, transportistes, personal de neteja, seguretat i a tots els que amb el seu esforç han contribuït a garantir el proveïment i amb això la tranquil·litat de la ciutadania.”

Carlos Galiana ha assegurat que “gràcies a la vostra constància i a la solidesa del sistema alimentari que representeu els valencians han et-niu i tenen a la seua disposició fruita, verdura i peix fresc. Heu sigut els garants del proveïment constant, des de la Regidoria de Comerç i des del Ajuntament ens sentim molt orgullosos del comportament responsable i solidari que heu demostrat.”

En la trobada no es trobava present Xavier Roig, president de la SAT Tira de Comptar, per motius laborals, el camp requereix en estos moments molta atenció. Tant Galiana com Sempere han encarregat a la resta de representants que este missatge arribara també als agricultors i agricultores de la Tira de Comptar.

Quant al sector de flor i planta, Carlos Galiana ha animat a Paco Romero a traslladar als majoristes i floristes el seu suport i els ha instat a preparar la seua tornada amb esperança assegurant que “els valencians i les valencianes vos necessitarem quan puguen anar a visitar als seus sers estimats, les flors i les plantes són símbol de vida que ens ajudaran a transmetre els sentiments que segurament serem incapaços de verbalitzar”. 

El director de Mercasa s’ha traslladat un missatge també a l’equip de direcció de Mercavalència en el qual afirmava que: “Totes les empreses i treballadors de Mercavalència i la resta de Mercas heu demostrat també que en les situacions més dures es desperta l’enginy i la innovació, perquè en estos mesos estan canviant molts hàbits en les maneres de comprar i de vendre. I molts d’estos canvis pot ser que hagen arribat per a quedar-se. Per això és tan decisiu que siguem capaços de reinventar-nos i mirar cap al futur, pensant en el dia després d’esta crisi. És el que la societat espera de nosaltres. Moltes gràcies pel vostre treball i el vostre compromís. Podeu comptar sempre amb el nostre suport i reconeixement.”

Jose Ramón Sempere ha aprofitat per a visitar les obres del parking de vehicles pesants que s’està construint en Mercavalència i que suposarà un important servei per al sector logístic de la ciutat.

Compatir aquesta notícia