El ministre d’Agricultura s’ha reunit amb el President de Mercasa i els gerents de diveros Mercas, entre ells Mercavalència, per felicitar la seua labor durant la pandèmia

El passat dimarts, el Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas Puchades, va reunir-se de manera telemàtica amb el President de Mercasa i els gerents de Mercavalència, Mercamadrid, Mercazaragoza, Mercasevilla, Mercabilbao i Mercabarna.

En aquesta reunió el ministre volgué felicitar-los per la gestió que s’ha fet durant la pandèmia. “La red ha funcionado magníficamente”, declarà el ministre.

Planas Puchades també va voler traslladar el seu agraïment a tot el personal dels equips i la gran labor social dels Mercas. A més, ressaltà que, dels presents a la reunió, sols Mercavalència compta amb l’escorxador i va voler destacar la seguretat que ha tingut, fruit d’un treball ben fet.

Per la seua part, els gerents dels Mercas, declararen que, la seua prioritat ha sigut en tot moment el proveïment i la seguretat, encara que admeten que ha hagut molta labor solidària. En concret, el gerent de Mercavalència, subratllà el treball de la plantilla i  l’esforç de totes les empreses de majoristes i agricultors i agricultores de la “Tira de Comptar” i aprofità per agrair el suport tant de les institucions nacionals com municipals.

Per últim, el ministre es va comprometre a visitar tots els Mercas i fer aquesta felicitació en persona, quan la situació ho permeta.

Compatir aquesta notícia