El peix i els seus beneficis per a la nostra salut, una aportació “premium” per al nostre cos

El peix i els seus beneficis per a la nostra salut, una aportació “premium” per al nostre cos

Des de Mercavalència sempre difonem la importància de tindre una dieta equilibrada que continga aliments variats entre els quals s’inclouen les verdures, la fruita i el peix. D’este últim i dels seus beneficis per a la salut és del que parlarem hui.

El passat 25 de novembre va tindre lloc, via telemàtica, la jornada “El Peix. Font de Salut Cardiovascular”, organitzada per FEDEPESCA. El Dr. Guillermo Alama López, cardiòleg de l’Hospital d’A Corunya i membre de la Societat Espanyola de Cardiologia, va impartir una ponència sobre la importància del peix en la dieta i, especialment, sobre la seua importància per a la salut cardiovascular.

Durant la seua intervenció, el Dr. Guillermo Aldama va explicar que, un dels principals components de les nostres cèl·lules són els greixos, ja que són essencials perquè estes complisquen les seues funcions. Segons va exposar el doctor, el peix conté el que durant la jornada es va denominar “greixos premium”, que fan que les cèl·lules tinguen els millors components per a desenvolupar les seues funcions.

El sistema cardiovascular és un altre dels grans beneficiats quan augmentem el nostre consum de peix. Diversos estudis avalen que augmentar el nostre consum de peix a la setmana redueix la hipertensió. No obstant això, la llista de motius pels quals consumir peix no acaba ací, ja que també millora el desenvolupament cognitiu en els xiquets, xiquetes i adolescents i, a més, ajuda a altres sistemes com l’immune.

En definitiva, el peix és un aliment premium que ofereix al nostre organisme els components necessaris per a funcionar correctament. És per això que és essencial el foment del seu consum per a millorar la salut de la ciutadania i tindre una dieta equilibrada i sana.

Compatir aquesta notícia