El restaurant Cassablanca Beer Grill campió del III Concurs Internacional de Paella Valenciana de la Valldigna. 

El restaurant Cassablanca Beer Grill de la platja de Tavernes de la Valldigna va ser declarat campió del III Concurs Internacional de Paella Valenciana de la Valldigna.

La dita popular valenciana sempre ha establert el diumenge com dia de paella, però a la Valldigna, a més de diumenge, també feren del dilluns un gran dia per als amants del nostre signe d’identitat gastronòmic, amb el seu III Concurs Internacional de Paella Valenciana de la Valldigna, que promou l’Associació Cultural i Gastronòmica de la Terreta i d’Arròs de la Valldigna, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, Turisme Simat i emparat per la Diputació de Turisme de València en el seu projecte de proximitat “Del Tros al Plat”, celebrat el passat dilluns 9 de setembre, en el Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, Simat de la Valldigna.

En una ubicació espectacular, sota la carpa de Mercavalència centenars de restaurants participaren en esta nova edició cuinant amb els millors productes de l’horta, procedents i oferits per Mercavalència. Perquè, sempre que siga possible, si hi ha algun esdeveniment que tinga la paella com a protagonista, nosaltres hi estarem, defensant la nostra gastronomia i la nostra horta.

Compatir aquesta notícia