Quedar amb amics per a disfrutar d’un sopar de picoteig i rialles és un pla de deu per a l’estiu. Però, la reunió millora si els aperitius són diferents i poden sorprendre als invitats. Continua llegint i descobriràs sis aperitius per a cuinar este estiu.
- Endivies farcides de poma i alvocat
Esta és la forma més diferent de menjar ensalada i de preparar un plat “healthy” i molt fresc. Només cal convertir les endivies en barques farcides de poma i alvocat. També, pots afegir trossos de mànec, llagostins o llima per a fer-ho més sucós.
- Hummus de pésols
Hauràs provat l’hummus de cigrons, però i de pésols? Si vols saber com cuinar-ho, llig este article.
- Broquetes de xampinyons marinats al balsàmic
Els xampinyons a la planxa són sempre un encert, però preparats en forma de broqueta abelleixen encara més. Per a fer-los, cal marinar-los primer en vinagre balsàmic i després passar-los per la paella o la barbacoa.
- Xampinyons farcits de porro i formatge blau
Una altra recepta amb base de xampinyons. Este és un producte perfecte, ja que es converteix en un suport ideal per a omplir de porro i formatge blau.
- Xips bicolors de creïlla i moniato
Les creïlles fregides no poden faltar en cap sopar o aperitiu. Fer-les casolanes ens estalvia moltes calories, sobretot si mesclem dos tubèrculs diferents tallats a rodanxes fines.
- Canapé de tomaques amb formatge i ou
Aprofita la tomaca fresca, carabasseta o creïlla per a construir els millors montadets. En este cas, acompanyat de maionesa, all, formatge i ou.