Els espàrrecs estan de temporada

Els espàrrecs estan de temporada

Els espàrrecs estan de temporada i és moment d’utilitzar-los per fer receptes delicioses amb les quals disfrutar d’ells. Es tracta d’un aliment molt versàtil a la cuina i que es pot aprofitar de diverses formes. A continuació et portem algunes receptes amb espàrrecs que t’encantaran.

 

Diferència entre espàrrecs blancs i verds

 

Com a bon cuiner o cuinera, abans de posar-te a treballar, has de conéixer el producte. Per tant és important que conegues quina és la diferència entre els espàrrecs blancs i verds.

Doncs bé, no hi ha molt de misteri, el producte és el mateix, tot depén de la forma de cultiu. Si es cultiven deixant que els done el sol, desenvolupen clorofil·la i es fan verds. En canvi, si es cultiven deixant solament una part fora, s’obtenen els espàrrecs blancs que s’han de recol·lectar obrint un forat a la terra i traient-los amb cura perquè no es trenquen.

 

Receptes amb espàrrecs

 

  • Crema d’espàrrecs. És una forma molt fàcil i ràpida d’incloure este producte de temporada a la teua dieta. A més, pots combinar-lo amb altres productes com ceba o pésols per fer-la encara més completa. Com a recomanació, a l’hora de menjar-te la crema: fica-li uns trossets de pernil per damunt, li donarà un toc espectacular!
  • Canelons d’espàrrecs. Es tracta d’una idea molt original de fer una nova recepta. Pots combinar-los amb altres verdures o bé amb un poc de carn i tindràs un menjar deliciós i nutritiu.
  • Risotto amb espàrrecs. Si ho combines amb un poc de formatge esta pot convertir-se en una de les teues receptes preferides. Estem segurs!
  • Saltat d’espàrrecs. Ací pots deixar volar la teua imaginació i afegir-li tot el que vulgues. Nosaltres et recomanem combinar-lo amb uns xampinyons i un poc de formatge parmesà. Boníssim!

 

A banda d’estes idees, sempre és un encert fer un regirat d’espàrrecs, menjar-los amb pasta o simplement menjar-los d’acompanyament d’un plat de carn. Una meravella!

Compatir aquesta notícia