ELS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA CANVIEN D’HORARI: ATENDRAN DE 9H A 14H

ELS MERCATS MUNICIPALS DE VALÈNCIA CANVIEN D’HORARI: ATENDRAN DE 9H A 14H

A partir de demà dimecres, els mercats municipals de València modifiquen durant l’estat d’alarma i en les seues eventuals pròrrogues, el seu horari d’obertura al públic, que passa a ser de 9 a 14 hores. Esta mesura es durà a terme a fi de garantir l’obertura, vigilància i tancament dels mercats de districte.

Açò afectarà 13 mercats actualment en actiu: Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Central, Jerusalem, Jesús-Patraix, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel.

Les persones venedores podran entrar als mercats de districte a les 8 hores i eixir dels mateixos a les 15:30 hores, per obrir i tancar els seus llocs de venda, preparar, aprovisionar o retirar els seus gèneres.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha posat en valor el treball dels venedors i venedors dels recintes municipals “els mercats municipals estan sent més que mai el rebost dels nostres barris, omplint les nostres llars de productes frescos i de proximitat de l’horta de València. Des de l’Ajuntament garatim totes les mesures de seguretat sanitàries en els mercats municipals i el seu total abastiment gràcies als nostres agricultors i als treballadors de Mercavalència”.

Compatir aquesta notícia