Ensalades, l’opció més lleugera i saludable d’utilitzar l’encisam

Les ensalades tenen molt protagonisme en la nostra cuina. I és que és l’opció més senzilla per a prendre com a entrant o plat principal. Perquè no caigues en la monotonia de menjar sempre les mateixes opcions, hui et portem noves receptes d’ensalades amb encisam.

Ensalades

Ensalada de pasta

Esta és una opció molt senzilla a la qual podem afegir tots els ingredients que ens agraden.

Solament cal coure la pasta i posteriorment, afegir ingredient com per exemple:

  • Trossos de titot.
  • Formatge.
  • Tomaca.
  • Encisam.
  • Cogombrets.
  • Tonyina.
  • Olives.
  • Oli d’oliva.
  • Sal.

Ensalada d’alvocat i salmó

  • Per a elaborar esta ensalada solament cal pelar els alvocats, tallar-los en rodanxes i ruixar una mica de suc de llima.
  • També cal tallar el salmó en tires.
  • En un bol, col·locar estos ingredients i afegir altres com: ruca, encisam, canonges, o llagostins.
  • L’últim pas serà afegir sal i oli al gust.

Ensalada amb espàrrecs blancs frescos, encisam i fruits rojos

Esta és una nova proposta per a gaudir d’una ensalada diferent, carregada de color, sabor i textures vàries.

Es tracta d’una ensalada amb espàrrecs blancs frescos, encisam, nabius, gerds, anous, llavors de carabassa i gira-sol i formatge manxec.

Ensalada amb formatge feta a la planxa i fruita seca

Amb una fruita seca, formatge feta i unes fulles verdes (o estatges) variades pots fer una ensalada d’allò més rica i nutritiva, de les quals mai et canses.

Compatir aquesta notícia