Entrega de premis del concurs de dibuix infantil “En el teu mercat pintes molt”

El dissabte 13 d’abril, el Palau de la Música va acollir un esdeveniment especial: l’entrega de premis del concurs de dibuix infantil “En el teu mercat pintes molt!”.

Amb la Sala Iturbi plena d’expectació, representants de les entitats col·laboradores com Vicent Vengut, de la Caixa Popular, Marta Martínez Gomis, de l’Oceanogràfic de València, Manu López Fuentes, de l’EMT València i Vicente Herrero, de la Fundación Levante UD, van unir esforços per fer possible esta celebració, contribuint als premis dels 28 guanyadors.

A les 11 del matí, amb un ambient encantador, el mag Nuel Galán va donar inici a l’espectacle, seguit d’unes paraules del regidor dels mercats municipals i president de Mercavalència, Santiago Ballester, qui va assistir a l’acte i va ser rebut per Paco Varón i pel director del Palau de la Música, Vicente Llimerá.

La vetlada va començar plena d’expectació i alegria, amb el carismàtic mag Nuel com a amfitrió de l’esdeveniment. Amb un somriure esperançat, els participants esperaven amb nervis el moment de la veritat.

Amb un toc de suspens, es van presentar els dos guanyadors/res de cada mercat, exhibint amb orgull els seus dibuixos que havien captivat els cors del jurat. Els aplaudiments ressonaven mentre rebien els seus merescuts premis.

Vam fer l’anunci dels guanyadors/res del premi del vot del públic, qui, acompanyats d’un adult, són els guanyadors del concurs d’Instagram que es van emportar una cistella de fruites i verdures. Els guanyadors/res van ser Ricardo Chova, del Mercat d’Algirós, i Carola García, del Mercat de Torrefiel.

La tensió va créixer quan es va revelar la identitat del prestigiós jurat, integrat per figures destacades com Julieta XLF, Esteve Tortosa i Alba Redondo, personalitats que portaven la responsabilitat de seleccionar els guardonats amb el Premi Absolut, un reconeixement lliurat pels generosos col·laboradors de l’esdeveniment. Els guanyadors/res del Premi Absolut són Enzo Reverte, del Mercat de Russafa, i Gala Cuadra, del Mercat de Colón.

Després, el departament de comunicació de Mercavalència va agrair a les empreses col·laboradores amb paraules de reconeixement i acompanyades d’un detall per la seua participació en el concurs. Acabant amb una foto de grup amb tots els guanyadors i guanyadores del concurs de dibuix.

Amb un últim truc màgic es va tancar la jornada. Tots els xiquets i xiquetes van marxar amb un somriure, connectats amb la comunitat i amb una nova admiració pels mercats municipals de València.

Compatir aquesta notícia