Flores i plantes que resisteixen a la calor

La tasca de mantenir les flors i plantes a casa a l’estiu es complica en els mesos d’estiu. Fa sol, calor i passem menys temps a casa. Per això, avui et portem sis opcions de flors i plantes que resisteixen a la calor i que li de donen a la teua llar l’alegria i el color que estàs buscant.

  • Geranis

Comencem esta llista pel clàssic en terrasses i balcons. Els geranis són, sens dubte, una de les varietats més resistents. Floreixen molt ràpidament i aporten molt color. A més, els agrada viure a ple sol i no necessiten massa aigua.

  • Rosers

Si encara no ho sabies, juny és conegut com el mes de la rosa perquè és el moment en el qual més boniques estan i menys cures necessiten. Esta planta és molt resistent a la calor, però necessita que la regues cada dia.

  • Buganvillas

Una de les flors més boniques que podem triar a l’estiu és la *buganvilla. Una planta tropical que s’adapta perfectament al clima del nostre país i que pot arribar a durar anys si es cuida bé. Suporta tota la llum i tan sols necessita un parell de regs setmanals.

  • Lavanda

La lavanda plena de color el teu jardí o terrassa amb els seus tons blavoses i violetes. Necessita molt sol i que la regues un parell de vegades per setmana. El punt positiu d’esta planta és que és resistent a l’hivern.

  • Hortènsies 

Les hortènsies aguanten anys. Solament has de plantar-la en terra àcida i mantenir-la sempre humida.

  • Boca de lleó

És una planta mediterrània que aguanta molt bé al sol, encara que les gelades són el seu pitjor enemic. La boca de drac floreix a la primavera fins a tardor i els seus colors solen ser blancs, grocs, taronges, vermells i roses.

Compatir aquesta notícia