Flors de temporada: descobreix les varietats més deslumbrants de juny

El mes de juny marca la transició del clima agradable primaveral al càlida resplendor de l’estiu. I quina millor manera de celebrar esta temporada que adornant els espais amb la frescor i la bellesa de les flors de temporada.

Este mes ens regala una àmplia gamma d’opcions, des de les clàssiques roses fins a les exòtiques orquídies.

1. Roses:

Les roses són sinònim d’amor i bellesa, i juny és el moment perfecte per gaudir de la seua esplendor. Disponibles en una varietat de colors i fragàncies, les roses afegeixen un toc d’elegància a qualsevol arranjament floral. Des dels tons suaus i romàntics fins als vibrants i cridaners, les roses són una opció versàtil que mai passa de moda.

2. Lliris:

Amb els seus elegants pètals i el seu aroma, els lliris són una elecció popular per als arranjaments florals de juny. Disponibles en una varietat de colors, des del blanc pur fins al vibrant taronja o al profund porpra, afegeixen un toc de sofisticació i gràcia a qualsevol ambient.

3. Peònies:

Les peònies són una de les flors més exquisides i desitjades de la temporada de primavera-estiu. Amb les seues grans flors, afegeixen un toc de romanticisme a qualsevol arranjament floral. Disponible en una àmplia gamma de colors, rosa suau, blanc pur i vermell intens, són una opció encantadora.

4. Orquídies:

Per aquells que busquen una opció més exòtica, les orquídies són l’elecció perfecta. Amb la seua elegant bellesa i la seua varietat de formes i colors, les orquídies afegeixen un toc de misteri i sofisticació a qualsevol espai. Des de les delicades orquídies phalaenopsis fins a les impressionants orquídies cymbidium, hi ha una varietat d’opcions entre les quals triar.

5. Dàlies:

Són una altra opció popular per als arranjaments florals o espais a decorar. Amb els seus brillants colors i la seua varietat de formes i mides, les dàlies afegeixen un toc d’alegria i vitalitat a qualsevol ambient. Disponibles en molts colors.

Esta temporada és el moment perfecte per gaudir de la bellesa, frescor i colors de les flors de temporada. Aprofita al màxim esta temporada i embelleix els teus espais amb la varietat de flors que juny ofereix.

Compatir aquesta notícia