Flors de temporada

La tardor és un anunci de que s’acosta la arribada del fred. Una època que es caracteritza pels canvis de clima i temperatura que es traduixen en arbres amb fulles caigudes i canvis de vegetació. No obstant això, en esta època són moltes les flors que alegren l’ambient i el plenen de color. Així que si vols conéixer algunes flors de temporada, continua llegint. 

Ciclamen

El ciclamen és una de les flors més apreciades en els mesos de tardor i hivern, perquè es planten a finals d’estiu i fan flor fins arribar la primavera. A més, hi ha gran varietat de colors, des de rojos a púrpura. 

Flor de safrà

Es tracta d’una planta bulbosa, que es cultiva en primavera per a què florisca entre octubre i novembre. A més, les flors es cullen de matinada per a que no es marcisquen. 

Les camèlies

Les camèlies troben el seu origen en Àsia Oriental, on les seues fulles són emprades per fer te. Són fàcilment recognoscibles per la seua bellesa, gràcies al seu color verd lluent i la grandària de les seues flors. 

Hortènsies

Les seues característiques flors en forma d’ona i rams les convertix en les favorites de molta gent. Arriben a una alçada d’1’5 metres, i es presenten en tonalitats pastis com rosa o lavanda. Una característica molt especial és que tenen la capacitat de canviar de color d’acord amb el tipus de sòl que es troben.

Compatir aquesta notícia