Fruits del bosc: refrescants, antioxidants i de temporada

Fruits del bosc: refrescants, antioxidants i de temporada

Els denominats ‘fruits del bosc’ són eixes fruites xicotetes, dolces i amb un toc àcid, de colors intensos que creixen als arbustos silvestres. En l’actualitat, podem trobar-los fàcilment als mercats municipals o tendes de proximitat, sobretot ara que estan de temporada. A més, en els últims anys, el seu consum s’ha incrementat, pel que encara és més fàcil trobar-los. 

Encara que existeixen diferents tipus de fruits del bosc els més destacats són: els nabius, les groselles, els gerds i les mores. Des d’un punt de vista nutricional, estos productes destaquen per les seues propietats antioxidants, convertint-se en una autèntica “llepolia natural”.

Vols conéixer algunes receptes amb fruits del bosc? Continua llegint!

 

Receptes originals amb fruits del bosc

 

Carn en salsa de fruits rojos. Si ets un apassionat o apassionada dels fruits rojos, esta recepta t’encantarà! La mescla de la salsa dolça amb el sabor de la carn crea un contrast que sap a glòria. Per preparar la salsa necessites: fruits rojos, suc de taronja sense polpa, sucre (al gust) i crema balsàmica de mòdena.

Timbal de bròcoli, llagostins i creïlles amb vinagreta de fruits rojos. Segurament t’ha fet la boca aigua sols de llegir-ho, i normal! A més d’estar boníssim, es tracta d’una recepta senzilla i molt saludable.

Mousse de iogurt amb fruits rojos. Un postre senzill i lleuger que segur que agrada a tot el món! Si tens previst fer un dinar o sopar en casa, segur que enamores als teus convidats. 

Llimonada de gerds. Com que encara fa calor, no ve malament comptar amb una recepta refrescant que ens ajude a combatre les altes temperatures. La mescla de llima i gerds és una opció deliciosa. 

Pastís de fruits rojos. Si per alguna cosa es caracteritzen els fruits del bosc, és per ser l’acompanyament perfecte per a qualsevol tipus de dolç: pastissos, galetes, magdalenes… combinen amb tot!

Compatir aquesta notícia