Gràn éxit de la Mercafesta de les Faves al Mercat Central

Gràn éxit de la Mercafesta de les Faves al Mercat Central

Dissabte passat celebrarem la primera edició de l’any de la Mercafesta. La gran festa de Mercavalència que t’apropa al comerç de proximitat amb motiu dels productes de temporada.

La primera edició de la gran festa dels Mercats Municipals de Mercavalència va estar un gran éxit i a més sota un escenari immillorable, un dels nostres Mercats Municipals més antics i reconeguts de la ciutat de València, el Mercat Central, on donarem la benvinguda a les faves. Moltes són les persones que hi participaren en aquest gran esdeveniment, on com sempre no podien faltar els nostres Mercatallers, on les xiquetes i els xiquets demostraren tot el seu art amb les seues manualitats, al mateix temps que aprengueren hàbits de vida saludable. Perquè a Mercavalència sabem que una bona alimentació és fonamental sempre, però sobretot a les etapes de creixement.

La nostra intenció amb les Mercafestes és crear una tendència per consumir productes de temporada i sobretot donar a conéixer quins són, perquè malauradament hui en dia s’ha perdut este coneixement i des de Mercavalència ens comprometem en difondre este missatge al màxim, mentre que al mateix temps organitzem un gran esdeveniment tant per a la xicalla com per a grans. La pròxima cita serà el 22 de febrer al Mercat de Benimàmet, no sigues fava i no te la perdes.

 

  

Compatir aquesta notícia