Idees per a menjar més verdures

Idees per a menjar més verdures

En qualsevol dieta és important incloure certa quantitat de verdures de forma regular, però és cert que de vegades costa un poc, sobretot als més xicotets de la casa, que no solen ser molt fans.

No obstant això, menjar verdures no té per què estar renyit amb gaudir del menjar, ja que hi ha moltes maneres d’integrar-les al nostre menú de forma original, sana i deliciosa.

A continuació vos contem algunes idees per tal d’utilitzar les verdures a la cuina i incloure-les als vostres plats de forma més regular. Recorda que els resultats seran molt millors sempre que utilitzes productes frescs i de proximitat.

  • Fes una truita. No et quedes a soles en la típica de creïlles, innova! A la truita pots incloure tota mena de verdures com carabasseta, espàrrecs verds, xampinyons o albergínia i és una opció per sopar lleugera i boníssima.
  • Per a picar. Ara està molt de moda menjar-se algunes verdures crues per acompanyar l’aperitiu. Talla a tires la carlota, la carabasseta o el cogombre i utilitza’ls per menjar l’hummus, el formatge o el guacamole.
  • Espaguetis. Hi ha dues opcions, o bé incloure les verdures al teu plat d’espaguetis tradicional, com per exemple uns xampinyons, ceba i una albergínia. O bé, que faces els espaguetis amb la mateixa verdura, per exemple, tallant una carabasseta a tires, com si foren la pasta i afegint-li els ingredients que vulgues.
  • En l’amanida. L’amanida és dels pocs plats que no té una recepta concreta, perquè pots afegir-li pràcticament tot, inclòs verdures. A més de ser una opció sana, és molt lleugera i molt ràpida de preparar.
  • Entrepà. Si et fas un entrepà o sàndwitx tracta de ficar-li algunes verdures com lletuga, tomaca, carlota, cogombres… hi ha moltes opcions!

Esperem que amb estes idees vos siga molt més fàcil incloure les verdures a la vostra dieta i que, a més, deixe de ser una obligació i passe a ser un plaer.

Bon profit!

Compatir aquesta notícia