La carabassa, reina de Halloween

Saps com fer una carabassa de Halloween? No et preocupes perquè anem a explicar-t’ho; és molt senzill i un pla fantàstic per fer en família o amb amics.

La celebració de Halloween cada volta està més estesa i és una festa amb esperit molt divertit. Si a això li sumem tenir xiquets i xiquetes per casa, podem tenir una vesprada ben divertida fent carabasses de Halloween. Comencem?

Què necessitem?

  • Una vela baixa amb base ampla
  • Mistos
  • Una cullera
  • Un ganivet
  • Un bolígraf

Passos

Primer, triarem una carabassa gran i bonica, l’obrirem per la part de dalt separant una tapa i l’anirem buidant, traent les llavors i rascant la polpa de les parets i de la base. Per a este últim pas ajuda’t d’una cullera. Un consell: és important que la base quede llisa per evitar que la vela caiga i perquè creme homogèniament.

I recorda que si guardes tota la polpa de la carabassa, podràs fer un pastís, un puré o una salsa fantàstics. I les llavors poden ser pipes torrades!

Ara passem a la part de disseny: dibuixarem la cara de la nostra carabassa. Si no eres una persona molt creativa no et preocupes, internet està ple d’idees, dissenys i plantilles que poden servir-te o inspirar-te.

Amb la cara ja dibuixada i ajudant-nos d’un ganivet, amb cura retallarem els ulls, el nas, la boca i qualsevol altre element que hàgem dibuixat.

Finalment, encendrem la vela i la col·locarem al fons de la carabassa, posem la tapa, apaguem la llum … i a disfrutar de la nostra carabassa de Halloween!

Compatir aquesta notícia