La magrana: com incloure-la a la nostra dieta
Durant els pròxims mesos la magrana estarà en el seu màxim esplendor i podrem gaudir d’ella fins a març, aproximadament. Per tant, cal aprofitar al màxim esta fruita de temporada, ja que no està disponible tot l’any com altres fruites. Ara és moment de preparar receptes amb magrana.
Pelar una magrana pot paréixer un treball dur, i pot ser que el fet de traure les pepites ens done perea, però tranquil·litat perquè és una feina més fàcil del que pareix. No més cal tallar un requadre al voltant de la corona de la fruita i llevar esta part. Després has de fer quatre talls longitudinals per tal d’obrir bé la magrana. Veuràs com així és molt més senzill traure totes les pepites.
Com que ja no tens excusa, a cuinar!
Receptes amb magrana
Barquetes de pollastre amb magrana. Una recepta molt senzilla i fàcil de preparar. Tant es val si la vols per menjar fora de casa o per sorprendre els teus convidats. Amb un poc de pollastre, lletuga, tomaca, formatge i un poc de magrana, quedaràs com un rei o reina.
Amanida de magrana. Si t’agrada donar-li un toc dolç a l’amanida, apunta esta recepta: amanida fresca de cogombre, granada i formatge feta. Refrescant, saludable i boníssima.
Torrades d’alvocat i magrana. Les torrades d’alvocat són tota una delícia, però encara estan més bones si les complementem amb el toc dolç que li donarà esta fruita.
Albergínies rostides amb magrana i salsa de iogurt. Sols amb el nom de la recepta segur que ja t’hem convençut. Si encara no has provat de cuinar l’albergínia d’esta manera et recomanem provar-ho, t’encantarà. Després de cuinar l’albergínia, sols tens que cobrir-la amb la magrana i la salsa. Facilíssim!
Melmelada de magrana. Si eres un autèntic/a fanàtic d’esta fruita, sempre pots allargar un poc més la seua temporada preparant una deliciosa melmelada. No és de les més habituals, però està boníssima.