La nova web de Mercavalència: informació útil, al dia i universalment accessible

Presentada el 6 de Novembre en la Sala d’Actes de l’ONCE, ha estat definida pels seus responsables com «un projecte web viu, innovador i en contínua evolució que creixerà i millorarà amb les aportacions de tots qui participen d’ell».

«Un reflex d’alló que és Mercavaléncia; un punt de trobada útil, pràctic i amb una estètica cuidada al qual tot el món tinga accés i on tothom es senta com a casa». Eixes van ser les paraules amb les quals Carlos Galiana, president de Mercavalència, va descriure la nova pàgina web de l’entitat durant la seua presentació el 6 de Novembre en la Sala d’Actes de l’ONCE. Un projecte «innovador, viu i en contínua evolució» que incidix en la voluntat dels seus actuals responsables d’obrir les portes del major centre agroalimentari de la Comunitat Valenciana a tots els seus ciutadans, donant a conéixer la seua activitat i campanyes, potenciant l’alimentació saludable, de proximitat i temporada, i col·locant en el centre de la seua gestió els valors que definixen Mercavalència: responsabilitat social, compromís amb les persones, col·laboració i diversitat.

Mercavalència nova web
Foto grupal en l'acte de presentació de la nova web de Mercavalència

La nova web de Mercavalencia s’ha pensat i dissenyat des del primer moment tenint en compte els canvis que la societat i la tecnologia han experimentat durant els últims anys, i amb la intenció expressa de visibilitzar la diversitat.

I tot això amb la intenció no sols de garantir el gaudi de la pàgina a tots els ciutadans que la visiten, sinó de fer-los notar també l’existència de ferramentes específiques (audiodescripcions, llengua de signes, pictogrames…) per a facilitar l’accés d’aquells amb diversitat funcional: «Tothom necessita ferramentes en major o menor mesura, i volíem que això estiguera present en la web», va apuntar Galiana respecte d’això, «Visibilitzar la diversitat és fonamental per a arribar no ja a la integració, sinó a una convivència plena i normalitzada, a la qual cosa aspirem en última instància».

La nova web de Mercavalència reflectix tot allò que l’empresa «és i vol arribar a ser. Es tracta d’un projecte a llarg termini que aposta pel treball en comú i l’assumpció de reptes importants que milloren la vida de la nostra ciutat». Per a la seua evolució i millora els seus responsables volen comptar amb la participació de tots els seus visitants i usuaris: «Esta web és també la vostra», va concloure el president de l’entitat, «Disfruteu-la i ajudeu a fer que cresca. I així, creixerem tots i totes».

Carlos Galiana a la presentació de la nova web de Mercavalència

Compatir aquesta notícia