La segona edició de SUPERCHEF celebrada a Mercaflor. Un èxit rotund.

La segona edició de SUPERCHEF celebrada a Mercaflor. Un èxit rotund.

 

El passat dissabte 16 de novembre la inclusió es va fer ressò a Mercavalència. Les nostres instal·lacions de Mercaflor acolliren la segona edició del concurs de cuina sobre rodes SUPERCHEF, que busca trencar estereotips i donar visibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

 

En total participaren 50 persones, les quals es van repartir en 6 equips i havien de cuinar en un temps d’una hora i quart per a un total de 150 comensals. El menú va ser el següent:

 

  • all-i-pebre de corbina
  • Ensalada valenciana
  • Esgarraet
  • Postre: Macedònia de fruites

 

Durant el concurs, les persones participants disposaven dels ingredients base i altres per a elegir a l’estanteria del mercat, per tal que cada equip elaborara la seua pròpia versió. A més, també comptaven amb l’assessorament de diversos xefs professionals per a realitzar les seues consultes.

 

Finalment l’equip “Los cocinillas” va ser el campió del concurs, i van guanyar un xec per valor de 800 €. Encara que com van assenyalar des de l’organització, els guanyadors han estat tots, per la seua vitalitat i ganes de passar-ho bé

 

En definitiva passarem una jornada meravellosa i gaudirem del bon menjar, que al cap i a la fi no hi ha res millor. Ara sols ens queda esperar a l’edició de l’any vinent!

El concurs va estar organitzat per Ortopèdies del Mediterrani, AMAFRUVA, l’associació de majoristes de fruita i verdura, va aportar tots els ingredients necessaris per a elaborar el menú per a la competició, l’empresa Frescamar col·labora aportant 14 quilos de corbina, i València Club Cocina va oferir tota la infraestructura necessària. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de Batec Mobility, Panthera, Cellers Vegamar, Vermeiren, Karma Mobility, Interval Plàstics i La Coloratta Catering.

Compatir aquesta notícia